Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing



PUTOVANJA, IZLETI I EKSKURZIJE KVARNEROM

Što je Sea World

S velikim Vas zadovoljstvom obavještavamo da u ponudi imamo putnički brod Sfera,vrlo modernih linija,dužine 27 metara,širine 7.5 metara i kapaciteta do 200 putnika.

Putnici se mogu smjestiti i opustiti u ugodno klimatiziranom,velikom brodskom salonu s barom.
Oni koji više vole sunce i sunčanje odabrat će prostranu brodsku palubu i prepustiti se čarima odmora uz prilagođenu glazbu s brodskog razglasa.


Nudimo Vam poludnevne i cjelodnevne vožnje s polaskom ujutro ili poslijepodne iz Rijeke ili Opatije (odnosno po želji putnika,iz bilo kojeg primorskog mjesta na Kvarneru).

Sat do dva zadržavanja u jednom od živopisnih mjesta odnosno na jednoj od zanimljivih destinacija-Omišalj,Malinska,Njivice,Cres,Valun,Vrbnik...-putnici mogu koristiti po osobnoj želji:za šetnju i razgledavanje,kupovinu,za kupanje i sunčanje na kamenitim ili pješčanim plažama,za odmor u priobalnom zelenilu.

Po želji putnika,brod se može usidriti u nekoj od prelijepih kvarnerskih uvala kristalno čistog mora a za silazak u more i kupanje putnici se mogu koristiti platformom na krmi broda.


Nudimo Vam i osobito privlačne noćne vožnje uz ples i zabavu.One će ostati nezaboravan dio Vašeg odmora.

I to još nije sve.Jer,želite li originalnošću iznenaditi svoje prijatelje ili poslovne partnere,za Vas ćemo organizirati prigodan party.
Neka Vaša svadba,obilježavanje rođendana,promocija,proslava neke drage obljetnice i sličnog bude drukčija i posebnija-na brodu Sfera.
Mogućnost poludnevne vožnje s jutarnjim ili popodnevnim polaskom iz Rijeke ili Opatije (odnosno po želji putnika iz bilo kojeg primorskog mjesta na Kvarneru).
Cjelodnevna vožnja brodom a polaskom iz Rijeke ili Opatije (odnosno,po želji putnika,iz bilo kojeg primorskog mjesta na Kvarneru) te u dogovoru s putnicima zadržavanje u jednom ili dva primorska mjesta.

Vise ces doznati na linku: http://www.seaworld-rijeka.com/

SEAWORLD



Pozdrav kapu Bačiću i ekipi Seaworld!


U Rijeci, 09.05.2008. godine Borivoj Bukva


Post je objavljen 09.05.2008. u 07:02 sati.