Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Završio je 1. tečaj Brzog čitanja u Pitomači

Psihologijski centar Sanja
Završio je 1. tečaj Brzog čitanja u Pitomači. Svi polaznici su uspješno savladali ovom vještinom, oduševljeni postignutim rezultatima. Osim toga ovladali su mentalnim mapama, najsuvremenijim načinom pravljenja bilješki, kao i nekim novim strategijama učenja i pamćenja. Sve to će im koristiti kako u čitanju beletristike, lektire u školi, tako i u stručnoj literaturi. Najčitačica tečaja je izabrana Dunja Ravlić, učiteljica, koja je više od 4 puta ubrzala svoje čitanje, tako da sada čita 860 riječi u minuti. Drugi po postignutom rezultatu bio je ujedno i najmlađi polaznik, učenik 7 razreda osnovne škole Zvonimir Filjak, koji sada čita 830 riječi u minuti.

I kako je lijepo prokomentirao tečaj Zvonko Grudić, po zanimanju agronom, " Zapanjujuće je što se skriva u čovjeku i koliko malo (ili puno?!) potrebno da se otkrivaju čudesne mogućnosti uma. Jako sam iznenađen rezultatima tečaja i samim sobom. Preporučio bih ga svima."

brzočitači


Ostale impresije polaznika možete pročitati ovdje, a slike u galeriji slika.
U tijeku su prijave za slijedeći tečaj od 16.-21. travnja.

DUNJA RAVLIĆ, učiteljica
Ugodno sam iznenađena postignutom brzinom čitanja. Kroz zabavu i dobro raspoloženje (i društvo!)stekla sam iskustvo koje će mi sigurno koristiti i u mom budućem radu.

ZVONKO GRUDIĆ, agronom
Jako iznenađen rezultatima tečaja i samim sobom. Zapanjujuće je što se skriva u čovjeku i koliko malo (ili puno?!)je potrebno da se otkrivaju čudesne mogućnosti uma.preporučio bih ga svakome.

MARTINA TIŠLJAR, dipl. ing.arhitekture
Pohađanje ovog seminara bio je pokušaj da se utaži znatiželja i istraži dio moždanih aktivnosti i psihe koju posjeduju tek neki sretnici. Nakon nepunih sedam dana i zadovoljene znatiželje, shvaćam da sam sretnik upravo ja.

IVAN RAVLIĆ, rudarsko-naftni tehničar
Svoja lutanja u bivšem načinu čitanja sam odagnao i sada sam zapravo sa svojom knjigom kako i treba biti

DINA HALUPA, knjigovođa
Za 6 dana sam pročitala 7 knjiga, čitanje sam uspjela ubrzati više od 4 puta, mentalne mape za stručnu literaturu mi se čine vrlo zanimljivo i brzo se pamte. Ukratko, vrlo sam zadovoljna cijelim tečajem, kao i metodama koje će mi dobro doći u mom poslu.

ZVONIMIR FILJAK, UČENIK 7. razreda
Ja sam prezadovoljan ovim seminarom, ne samo zbog toga što sam naučio brzo čitati, nego i zbog učenja, mnogo lakše savladavam gradivo nego prije, puno mi je interesantnije, a to mi jako puno znači, a vjerujem još više u mom daljnjem školovanju.

IVONA NOVAKOVIĆ
,učenica 1. razreda opće gimnazije
Jako su zanimljive tehnike brzog čitanja i nevjerojatno je kako nam se u samo 6 dana tečaja broj pročitanih riječi u minuti povećao više od tri puta. Više ne gubimo jako puno vremena na štiva i literaturu, a razumijevanje sadržaja je bolje nego prije.

ANKICA FERENČAK, računovođa
Nova spoznaja da što brže čitam, brže i više pamtim me oduševila.Boje, zvukovi i oblici u čitanju BČ su nešto novo što me najviše oduševilo i većom koncentracijom se još više postiže.
Psihologijski centar Sanja

Post je objavljen 06.05.2008. u 16:15 sati.