Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/volukupusu

Marketing

drugi u nizu

Nisam imao namjeru napisati u drugi post, ali hej, nejdu stvari uvijek po planu.

Dogodilo se ono najgore. Moram sutra natočiti auto, a naravno da nemam love. Povukao sam neke investicije, no navondo će mi tek sutra popodne sjesti na račun. Usrana je to situacija. Vrlo rado bi u detalje obrazložio kompletnu koncepciju neimanja, no nije mi ovaj blog dovoljno skrivio za to.

I tako, nakon 16-satnog radnog dana dođem doma. Majka i otac u počeli pričati opet. Nisu od četvrtka riječi progovorili. Prve riječi su prevalili o tome kako sam ja zapravo loš. U 22:30 ulazim u kuću i na moje "Bok" dobivam prijezirne poglede. Znao sam što slijedi...moj bezobrazluk, kako se ja usuđujem govoriti istinu, pa ko je koga rodio. Standardno. A meni kruli u želudcu i borim se samo što prije oprati ruke, zgrabiti shake i kvazivečerati.

O poslu neću. Mislim da bi taj dio života zbog profesionalnih i lojalnih razloga treba ostaviti onog trena kada odlučim da sam dosta radio taj dan.

Počela su zadnja 2 tjedna faksa. Prebrzo mi je to prošlo. sad trenutno tražim neki managerski specijalistčki studij di mogu platiti previsoku školarinu, ali da me ne jebu i da se da proći bez učenja.Hrvatska posla reklo bi se, ali shvatio sam da ono što mi treba sam vrlo detaljno i studiozno prevalim, tako da želim se papirnato bekapirati i onda se posvetiti vlastitom razvoju.

Žašto se ne odeslim? Zbog istog razloga zašto se sve događa oko nas....zbog love. To košta...košta puno. Ima prijateljica ideju da se uselimo skupa. To ću pokušati izbjeći jer ako se uselio onda ćemo se početi i trošiti. Ako se trošimo i živimo skupa a ne mislimo se ženiti onda je to tempirana bomba, a meni se neda takav kurac od problema riješavati u životu.

Poslao mi frend danas neku knjigu o persuaziji. Na enelgeskom. Lagano je čituckam i zapravo maštam o tome da idem u gym i da mi treba sponzor da mi plati članstvo. Seksa mi se. Puno. Mislim da se vratilo...cijelu zimu nije libido radio kako bi trebao. Sad ga osjetim. Radi svoj posao i imam opet onaj fucker instinkt. Sviđa mi se.

Post je objavljen 05.05.2008. u 23:44 sati.