Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Priroda i društvo

Kvarc-dvojka ni danas ne radi. Mogla bih psovat i šizit, al neću. Radije ću gledat sličice nastale proteklih dana.

Pogled s prozora

Kivi

Roza drvo

Ovo bijaše priroda. Društva što se tiče, danas odoh na kavu s cimericom iz bolnice. Provele smo par dana u istoj sobi, nakon operacija. Zbližile se, ko što se ljudi zbliže u nevolji. Napišemo kojiput porukicu jedna drugoj, a sad je prilika i da se vidimo nakon toliko vremena.

Sutra mili moji odvoze bakicu u Sisak pa stižu k meni kasno popodne. Daljnji događaji ovise o prognozi vremena i radu mog kvarc-aparata. Mati stalno podsjeća da treba špricat vinograd. Koje crno špricanje, kad ne možeš sastaviti dva dana u križ bez kiše??? I sestra i ja bismo bile sretne da je to već odrađeno… Sad kad budemo išli u vinograd, nazvat ćemo jednog zainteresiranog koji se raspitivao za kupnju. Joooj, da nam je što prije prodat vinograd. Da se sestra što prije riješi belaja. Ona najviše brine i na nju pada sva organizacija. Mati kao neće se miješati a stalno kvoca, šogor ne smije fizički raditi (što ga ne sprečava da po cijele dane visi ispred laptopa, ili ode automehaničaru po auto…) i ne bi smio ni prismrditi vinogradu…

Htjela bih sutra navečer izvesti muža dragog i kumu vjenčanu. Mišljah da ćemo se ugodno uvalit u Fortuna klub i slušat Caimane, kad ono ništa od toga. Ne radi ni Bulldog klub. Pih. Kakav je to praznik u glavnom gradu… Ni u subotu nema ništa. (A u Stella Marisu pjevaju Bebek, Tifa i Alen. A u Rovinju Severina.) Jedino što se može čuti je u nedjelju, na Zrinjevcu, u 11 h. Nije pleh-glazba nego čista klasika. Ako ne bude padala kiša.

Post je objavljen 30.04.2008. u 15:00 sati.