Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaizgradarijeke

Marketing

A jOj.. tAj NaSlOw.. Hmm....

JoJ... dali je To MOGuĆe.. ja piŠeM post.. daaa...
HwALA swima koji komeNtiraju.. ja to pokušawAm swe vratit.. JeDno wrijeMe mi je bilo mallo net sjEban, tako da...
Ali sad je nAdam se swe suPer pa ja mogu noRmalno piSat post...
NeMa KOd mene nečeGa jakoo zaniMljiwog, ali jbg..
ZAjebaWam se, idem van... nikad nije doSadno uwijek se nađe nešto.. Jedino owa kiša vani, isss... katastrofa, ali ono stwarno.. pa t0 je za izludit.. Ali.. BIT CE BOLJE... o yess, naDam se..

Image Hosted by ImageShack.us


Eh da... bio je meni i rođendan, točnije 25.04... da, da... 14 godina.. hehe.. došlo je i do toga... Imala je i moa Nessa rođendan.. bilo je predobro... I bilo nas je punoo.. hehe.. Ma jednostavno, bilo je zakon..


Sk0la j0s sutra, pa 4 dana prAznika.. MaLo je to, ali je bolje to nego nista.. Hm... Ma iskoRistit ceMo mi to dobro... Haha.. zNa se vec... Cijeli dan wani... ma di ces bolje...
DaNas u sKoli nAm nije bilo razredNice pa sMo imali zamJenu na mAteMatici.. Mi smo 2 sata priCali na moBitele... Vanessa je mEne naZwala pa uključila Iwu i Patricka u raZgowor.. I onDa još Franko.. uh... LaRa je biLa s IwOM pa su se sWađaLe s Frankom, ma zakon... Ja to niKad niSam probala ali sUpEr je bilo.. I doBro je što Nessa ima p0zive 25 lipa.. Pričali smo pol sata skiNuLo joj 50 lipa.. hehe... A nitko nije moGo doci do riječi.. ZaniMljiwo je biLo..

..i ewo za kraj jos jedna slikica od mene i megyy...
Image Hosted by ImageShack.us



Ae dosta je za danas...
..I poSebNO MoRaM pOZdRaWit NeSsu, BrUnU, dOrU, Laru, iwU, mAttEu, MegY, kArOllU, NiKu, aNdReU.... i sTwaRno mi se više neDa nabrajat... MA SWIH.....


Post je objavljen 29.04.2008. u 14:04 sati.