Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kraljicacigle

Marketing

KITOCVILE VS PIZDOPATNICI in da VARAŽDIN (oliti Sv. Martin)

brrrrrrrrrrrm, brrrrrrrrrrrm,nakon večeri zagrijavanaj, koja je bila u petak, i na kojoj mi je lik okresao :" Jebo ti ja majku!" jer sam oko 4 ujutro zapela na semaforu, potrpašmo se u bus, i krnusmo put "dalekog" nam varaždina. iliti na definitivno jedan od najboljih susreta katolike mladeži ikad!!!!!!!
pa sad koliko je dobro bilo, možete zaključit iz nekolkio kratkih crtica, koje se naprosto moraju ovjekovječit!

Dok su naše lijene guzive uživale na varždinskoj špici (bircu u samom centru grada) , na stadionu je pozornicu palila J. Zlo sa "Konobo moja...." nakon koje je nastupio nitko manje nego TOMPA. iako nas je Kozina, od mlilja zvan sajla obavijestio o nastupu, stručno shvatismo to kao još jednu od njegovih dubokoumnih, iliti da na povjeruješ izjava, stoga ostašmo u bircu i proučismo cijenik, zvan kao CIJENIK No 2, jer postoji i No 1 (o tom ćemo kasnije), na kojem piše- Boca đege +3 kola= 300kn, boca vodke + 6 red bullova= 250 kn, ako uzmemo u obrzir npr paradisko u kojem je boca vodke cca 600kn, jasno vam je o čem se radi. Da ne zaboravimo na mjuzu u bircu- pored naše terase se situirao čovac s muzičkom kutijom čiju melodiju doktorirasmo, a bio je neki lik cbilio, pa onda još neki pijani momci s druge strane koji su nam 5 put otpjevali. "Znaš li majko da je bila, lijepša nego bajna vila, kao bijeli golubi, tako smo se prcali!"
Nadalje, sunce upeklo, pritisla suša u škembi, ćevapđinica ispražnjena, i di ćeš nego trbuhom za kruhom put VARAŽDINSKE MENZE. oboružani iksicama (za koje neki- Kozina, nikad nisu čuli) pojedosmo sve što se izist dalo ( ajn ručak= 5 kn), dobro nismo baš uvijek jeli, ima tamo i pive i vina u menzi (al ne ide na iksicu).
Oko 6 gotovo svi (mislim, morali smo Irenu ostavit da dežura u lokalnoj birtiji, da nam nebi ko sve popio dok ne dođemo :))) našli smo se na misi, koja je bila jako lijepa, evo ovim putem šaljemo pozdrave novopečenom zborašu Holji kojeg tamo vidjesmo.

Bla bla, stigosmo u SV MARTIN NA MURI; slijedi top par izjava:
"Kod mene mogu dvije cure ke si mogu fest spit, jer moj strikan slavi 50 rođendan, pa bu fešta v viksi gor v brdima, bit će i mužikaši, 40 ljudi, i vina kolko oš!" - by naš animatorsito
"Bute onda išli v pabje??"- pitanje by Biserka, a sad prijevod: pabje dolazi od pub, iliti birc, pa bi to onda značilo- oćete na kavu, u birc!!!!
Više baš i nisam upamtila, al ak ko zna, nek se javi pa ću dodat, ugl riječnik je obavezan!!!

Nakon obilate večere kod Đuđe, zvane mama i njenog moža, iliti tate, Tamara, Stale, i moja malenkost krenusmo v Quattro, pa ćemo poslije u Aries, jedina dva birca u mjestu.
No kako nas tata nebi ostavio bez dinar, dal nam je 120 kn da se počastimo!!! što nas dovodi do cjenika No 1.: litra+voda stoji 45 kn, znači falilo nam je 15 kn do tri litre (tata, tata, nisi dobro izračunao :))), ako to preračunamo u red bull vodke (koje su bile na akciji) mogo si popit 12 vodki, za "matematičare"- red bull vodka stoji 10 kn!!
, da ne zaboravim, mogu se naručit i žvake u iznosu od 6 kn!!

Znači, nije teško za pretpostavit, da smo zapeli u quattru, što nam je teško palo, od muzike slušasmo samo starno iz đube, đuboksa, al unutar glavobolje od vina, i crvenog karmina, znalo se zalomit : " Život je život je, život je sex i magazin!!", da nebi zaboravili na naše domaćine, u bircu ste mogli vidjet jedno 4 autohtone međimurke koje drmaju po stolovima i međ zavjesama, al pohod na naše pizdopatnike je propao jer su naše kitocvile daleko iskusinuje :)) (čitaj duže cvile ), e sad kad smo tu da objasnim porijeklo ovih naziva. naime u busu su našem šebu ispale oči za nekom kokom, na što u je netjko dobacio da je napaljenko, pa ga je Đajić ispravio u PIZDOPATNIK, onda smo odlučili da nije fer da momci imaju nadimak, a mi ne, sklepasmo KITOCVILU ( kitopatnica nam je nekako jadnjikavo zvučalo).
Treba samo napomenut da je fofić prišao nekoj koki i rekao da pusti Halida, na što ga je ona upitala. " e a ko to pjeva???"


zbroj sveg ovog je doveo do jednostavnog rezultata koji glasi: Nema tog Kozine koji nije popio, i ko je trijezan kuću našao prije 5 (štićenice i piletina se ne pikaju, oni nisu smjeli dugo van), neki ju nisu sami ni mogli nać. također Šolja, oliti Čenifa (ak sam dobro spelovala) je bila u pogonu od 0-24, majketi je se od onog kiseliša može pripišat!!!!
također, plesalo je staro i mlado, pijano i pijano, pijano i biljke, pijano i šank, (trijeznog nije bilo), a da sutra ne bi bilo : Glavobolja od vina, a nigdje aspirina, pobrinuo se naš Đajo, s cijelom kutijom dotičnog leka!

ujutro, je bilo ono, kak se i očekuje, podočnjaci do poda, razgledavanje Hlapičine, nekog mlina, pa đir po skeli, ručak uz konje 8btw- jedino aj nisam skužila da je ogrda naelektrizirana...jasno je šta slijedi), i gljive koje je valjda jedino Stale u cijelom restaču probala (SVaki ti dao za takav želudac!!)

Vratismo se oko 6, pa još na zbor, e to se zove proba, jadan onaj ko je to moro slušat sa strane (odnosi se na male krizmanike koji su morali s nama probat), a da ne zaboravimo da se klin klinom izbija bilo je tu još vina u dwoxi koje smo slizali do kraja.

eto gotovo je, pozzz!!

ps, vidimo se u Bosni dogodine, pa u ZADRU, aj tink EVRIBODI GOUZ TU ZADAR!

DODATAK KOJI FALI:
naime, naši vrli mozgovi, Stale, Bruno i majne visočanstvo izmislišmo elektro mudante, al o tome se još ne smije govorit i wonderbra- koji se čita zdravoseljački, a izgleda ovako : spirsaš si obe sise i između staiš lanac i onda lanac prebaciš oko vrata, i po potrebi stegneš koliko visoko oćeš da bude! legendarno, zar ne???

Post je objavljen 28.04.2008. u 16:23 sati.