Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marcys

Marketing

Javljanje

Ana je u Njemackoj i Austriji do utorka..nice..sada cu se malo odmorit od nje i njenih pubertetskih izjava i ponasanja.
Jucer sam bila u kinu, ne s dragim, vec sa Majom..bile smo gledat "Raspad Las Vegasa". OK je film, nista posebno, radnja mi je cisto ok, u biti interesantna..profesor je okupio grupu nadarenih studenata i krecu dizat lovu, ogromnu lovu po kasinima Las Vegasa, brojeæi karte. Grupi se prikljuci jos jedan student, kroz ciju pricu u ubiti i pratimo dogadjaje, a koji je diplomirao na MIT - u (Massatussets Institute of Technology) , i zeli upisati Harvard Med, a za skolarinu mu treba ni vise ni manje nego 300 000$, i to mu u biti isprve sluzi kao nacin da dodje do tih novaca, ali naravno u jednom trenu se polakomi, sa velikim parama koje dizu i high life -om koji vode u Vegasu, i izgubi veliku cifru novca (profesorovog), i tada mu se rusi cijeli svijet, jer profesor koji ih je okupio i koji mu predaje matematiku mu skroz okrene ledja..no ono sto se meni ne svijda je da se sve to nekako prebrzo rijesi. Ali, nije mi los film. Nakon proslog puta i americke propagande koju smo gledali (Tocka prednosti), ovo je bilo skroz OK. Sex i grad pocinje igrad tek od 5.6. SMRC!!
Bilo je i govora da se ide vn sinoc..medjutim ja sam ostala doma..neki ljudi su se malo previse promijenili za moj ukus..neznam u biti sta se dogadja nekim ljudima u glavama..grozno.
Bili smo u ZG, u cetvrtak!! Dan Karijera..ionako nismo imali faksa jer cetvrtkom i petkom nemam predavanja, pa smo iskoristli za djir do gore, dragi, ja, Maja i Jelena.. Iskreno, gore je najbolje ic ako studirate ekonomiju..ostali faksevi..slabo. Nesto malo farmacija, i to je to..neznam. Ja sam se malo razocarala..ALi sve smo nadkonadili shoppingom, zbog cega je Deanu izrasla jos koja sijeda na glavi..hihihih volim shopping, ali nevolim kad sam vremenski ogranicena..zato ni nisam nesto posebno obavila..3 kanotijerice iz Manga i jedna majica (roza) iz Zare..i to je moj ulov..ali necu se zalit..dragi je bio, pa je odmah sve 5! ;)
odoh ja..imam posla doma ;))
Evo jedna za sjecanje..bas smo se uzutile:
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 27.04.2008. u 11:05 sati.