Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bebopcool11

Marketing

The best is yet to come!

Baš neznam o čemu da pišem......uvijek zaboravim ono što želim napisati....
Dobila sam stipendiju ali je zapravo nesmijem dirati, jer nisam sigurna da se želim ubijati od učenja i biti među 10% najboljih.....Razmišljala sam dugo o tome i došla do zaključka da mi novac nije toliko važan da zbog njega ugrozim svoj društveni život. Tako da ako slučajno uspijem ući u 10% biti će super, ali se neću ništa posebno truditi niti živcirati, a to su mi preporučili i mama i tata. Super su, sve bi za mene napravili. Uostalom rađe ću si naći neki posao preko ljeta i zaraditi to što bi dobila preko stipendije. Samo neznam gdje da tražim posao niti kakav....ali smislit ću nešto već!
Tako da sam baš o svemu tome razmišljala. Svaka čast onima koji postižu najbolje rezultate, ali ja mislim da nema smisla biti najbolji ako na kraju studija se nađeš izvan svega, bez bliskih prijatelja, vrijednih iskustava, ukratko bez dobro proživljenih studentskih dana. Moj cilj trenutačno je malo vremena provesti učiti, puno vremena sa obitelji i prijateljima te se zabavljati. Dok sam mlada, bez obaveza, slobodna i onako objektivno dobro izgledam sretan, iskoristiti ću svoje vrijeme maksimalno ustvari za sebe i dobru zabavu sa svojim prijateljima. Za sve drugo ima puno vremena!

Još sam bila razmišljala o srodnim dušama. Ja zapravo ne vjerujem u to da postoji negdje za svakoga njegova bolja polovica, jedna. Mislim da je apsurdno tako misliti, jer onako realno govoreći ako je moja srodna duša u Južnoafričkoj republici veoma su male šanse da ćemo se sresti. Ta teorija bi bila prihvatljiva ako sudbina pruži bar jednu priliku da se sretnemo. Ali svejedno ne vjerujem u tu teoriju jer je činjenica da većina bračnih parova su se upoznala u svome gradu ili bar državi. Možda je tako određeno da su srodne duše rođene u istoj državi? sretan Ja mislim da možemo voljeti više osoba, a ona prava će biti kada se sve osobine koje cijenimo nađu u jednoj osobi, ali to ne znači da jedino ta osoba na cijelom svijetu ima te osobine.

Toliko...

Pusa svima!


Post je objavljen 26.04.2008. u 18:43 sati.