Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zaljubljenamala

Marketing

i kad te svi ostave znaj bit ću tu za tebe...

eh da...
ja sam ona najgora kučka koja svima zagorča život...
Možda to nisam smjela napraviti, ali ipak... nije mi žao... Ne mogu dopustiti da netko blati osobu s kojom sam dobra... Možeš mi zamjerati za to koliko hoćeš.. al možda jednog dana shvatiš da takve stvari o best frendici nisi smjela reći. Kako se uopće usudiš reći da sam ja plazila po tvom dečku? I to samo zato jer smo razgovarali!!! Pričali smo o tvom rođendanu... o poklonu koji je još uvijek u pripremi... o poklonu koji je sad kod mene i ja ga trebam omotati i da ti ON to da. Pomagala sam mu u izboru poklona. Branila sam te od svega. Bila sam uvijek tu uz tebe. Da nije bilo mene ne bi s njim mogla provesti noć nego bi sjedila doma. Htjela sam vam omogućiti nekoliko dana bez da vas tko kontrolira i da se možete voljeti na miru. Žao mi je to sam bila tako loša frendica. Žao mi je što sam vam toliko htjela učiniti.
Ti si odjebala zbog love tih nekoliko dana uživanja. Znaš da nije sve u novcu. I vjeruj, bit će ti žao... Znaš da ne mogu u osmom mjesecu ništa učiniti za vas. Al neka, shvatit ćeš i ti to jednom.
Time što sam htjela pomoći ti si mi okrenula leđa i otišla za ženskom koja je HTJELA biti s njim, sa ženskom koja ti je učinila puno problema u životu. Možda sam tako trebala i ja pa bi me poštovala. Očito ti je žao što sam njega smatrala samo frendom. Vjeruj nema smisla ono što ona govori. Zašto bi ti on rekao da je ona htjela biti s njim ako nije tako i ako ona to nije htjela tebi spominjati? To ti je prava frendica. Svaka čast. Zaista mi je žao što i ja nisam takva pa da te usrećim.
Možda me shvatiš jednog dana.. a možda i ne... do tada uživaj u društvu svoje frendice... i sjeti se onog što si joj pjevala...

LUNA & CECA - DRUGARICE

NE ZNAM ŠTO MISLI DEVOJKA TA
KAKO JE MOGLA BITI TAKO ZLA
NEĆU DA ČUJEM ZA NJEGA I NJU
MOJU BIVŠU DRUGARICU.

ZNAM DA STE BILE KO NOKAT I PRST
MORAT ĆE SAMA DA NOSI SVOJ KRST,
A NIJE NI ON BOLJI OD NJE
OD TE MALE IZDAJICE.

DRUGARICE, LAŽLJIVICE
KAKO SI MOGLA DA BUDEŠ S NJIM
KADA SI ZNALA, ŠTO SI MU DALA
DA TE PREVARI.

DRUGARICE, LAŽLJIVICE
KAKO SI MOGLA DA BUDEŠ SA NJIM
KADA SI ZNALA, ŠTO SI MU DALA
DA NAS RASTAVI.

KAKO ĆE MOĆI PITAM SE SAD
U OČI DA ME POGLEDA,
KADA JE BUDEM VIDJELA S NJIM,
MOGLA BIH SVAŠTA DA UČINIM..

DOBRA SI DUŠA POZNAJEM TE
ZABORAVI TO OPROSTI JOJ SVE
UVEK SI BILA BOLJA OD NJE
OD TE MALE GLUPAČE

DRUGARICE, LAŽLJIVICE
KAKO SI MOGLA DA BUDEŠ S NJIM
KADA SI ZNALA, ŠTO SI MU DALA
DA TE PREVARI

DRUGARICE, LAŽLJIVICE
KAKO SI MOGLA DA BUDEŠ S NJIM
KADA SI ZNALA, ŠTO SI MU DALA
DA NAS RASTAVI.

Nitko od vas neće shvatiti o čemu se radi.. ali možda osoba kojoj je posvećeno ovo jednog dana pročita i shvati što sam ja sve mislila i možda joj neke stvari budu jasnije.
pozdrav od zaboravljene...

Post je objavljen 22.04.2008. u 17:50 sati.