Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Markov neuspješni izazov


U prošlu subotu, 5. travnja 2008. je u mađarskom Szombathelyju održana gala kickboxing priredba na kojoj je održan susret reprezentacija Mađarske i Austrije u light contactu te 2 borbe za titule prvaka po profesionalnim pravilima.



Mađari su pobijedili Austrijance 3:1.







Pojasevi za WAKO Pro pobjednike

U borbu za titulu WAKO Pro Europskog prvaka u light contactu po profesionalnim pravilima, u kategoriji do 63 kg, pozvan i izazvan je naš Marko Šarko, aktualni amaterski svjetski prvak sa Svjetskog prvenstva u Beogradu 2007. Izazivač mu je bio Szandor Szanto, inače finalist na Svjetskom prvenstvu kojeg je u Beogradu Marko pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca 3:0.

Da puno ne duljim, u ovoj borbi bodovima sudaca - 49:47 (hrvatski sudac), 49:47 (austrijski - neutralni sudac) i 50:46 (mađarski sudac) - dakle jednoglasnom odlukom sudaca 3:0 pobijedio je mađarski borac Szandor Szanto i osvojio WAKO Pro titulu Europskog prvaka po porfesionalnim pravilima u light contactu u kategoriji do 63 kg.

Sve u svemu, borba je bila odlična, a komentar glavnog tajnika Mađarskog kickboxing saveza g. Petera Galamboša upućenog našem timu sve govori:

Dear friend and Croatian Team,
Thank you for your participation on Szombathely Gala.
We hope you enjoyed the Gala and you are satisfied.
In our opinion Marko was excellent.
Thank you once again and see you!

Best regards - Peter


Evo i nekoliko slika


Hrvatski tim - trener Zdravko Begović, Marko Šarko, glavni tajnik HKBS-a Romeo Deša i pomoćni trener Zvonimir Boban






























Predsjednik Mađarskog kickboxing saveza dr. Richard Leyrer, Szandor Szanto i Marko Šarko


Zadnja borba lijepe kickboking priredbe, koja je održana pred oko 2000 gledatelja bila je borba za titulu WAKO Pro Svjetskog prvaka u light contactu po porofesionalnim pravilima u kategoriji -86 kg, između aktualnog prvaka Mađara Zoltana Dancsoa i izazivača Austrijanca Bernarda Sussitza.

Jednoglasnom odlukom sudaca 3:0, nakon nadmoćne borbe, pobijedio je Zoltan Dancso i zadržao WAKO Pro titulu Svjetskog prvaka u light contactu po porofesionalnim pravilima u kategoriji -89 kg.

Evo nekoliko slika i iz ove borbe:


Bernard Sussitz (Austrija) za vrijeme sviranja austrijske himne


I Zoltan Danczo pozorno sluša mađarsku himnu








WAKO Pro pobjednici Szandor Szanto (lijevo) i Zoltan Danczo

Lijepo, drugi puta više sreće.





Post je objavljen 08.04.2008. u 23:59 sati.