Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Suncokretić

Dakleeee, i ovaj blog... Od jutros pokušavam upisati post...

Mili moji, ja sam zaista bogata žena. Otkako sam dio blogerskog svijeta, moj život je dobio još jednu dimenziju. Naravno, prvo i najvažnije u životu mi je obitelj, moje Potočnice i muž. I imam prijatelje, s nekima sam "u vezi" i skoro pa četrdeset godina. I mal šira familija je za svaku pohvalu, obzirom da je nisam birala, hehe. Ali doživjeh u najboljim godinama i bonus. Vas. Pretvoriti poznanstvo, naklonost, simpatiju, povezanost koju sam ostvarila s nekima iz blogosfere u susret uživo, u ugodno čavrljanje i tavrljanje, eeee, koje je to zadovoljstvo!!!

Nakon uzbuđenja u utorak, i kave koju opisah u prethodnom mi postu, doživjeh još jedan blogerski susret. Sjedoh nakon jučerašnjeg kvarcanja na trajvan, pa put Autobusnog kolodvora. Kako su najavljivali za cijeli tjedan blesavo vrijeme SmileyCentral.com, odlučih ići pa kud puklo da puklo. Oboružah se i sunčanim naočalama i kišobranom.Stavih kartu u džep, utipkah SMS porukicu Suncokretiću i javih da dolazim. Za nekih sat vremena stigoh u grad naše omiljene cvjećarke. Čekala me na kolodvoru. Skužih je otprve (bila jedina žema na tom peronu, ter je plavuša u meni odmah pametno zaključila da je ONA ta koju tražim i iščekujem). Izljubismo se i izgrlismo Zagrljaj i osmijeh i krenusmo ulicama njenog grada.

Kad smo zasjele u kafić, našle bazu... priči nikad kraja. Kava u dvoje U međuvremenu je padala kiša, nevrijeme se spustilo, pa se razišli oblaci, mi se nismo dale van. Ja si na Internetu bila našla vozni red, zapisala par autobusa za Zagreb u neko pristojno vrijeme. Kao, dva sata u najduljem slučaju, pa gibam natrag... Je, malo sutra. Bujica riječi koja je tekla mal s jedne, mal s druge strane (došla je žena do riječi od mene, stvaaarno) trajala je i trajala Pješčani sat . U neko doba zazvonio Suncokretiću mobitel, pita je muž za psihičko zdravlje i ima li namjeru doći kući taj dan. Pogledam na sat, kad ono... iha! Bolje i ne reći koliko smo odvalile... Hvala, Suncokretiću, na gostoprimstvu, bilo je veselo i ugodno!

Moram priznati da me sad pomalo strah za reputaciju. Mislim, na stranu to što su mi blogerske kave baš lijepo krenule... ne bih htjela da pomislite kako sam naporna Dosada , i da - ukoliko me uopće želite upoznati u stvarnom svijetu - morate sa mnom provesti sat-dva-tri-četiri. Mogu ja, znam ja i polusatnu kavu popiti. Jest da puno pričam, al znam i stati. I imam alarm na mobitelu, mogu si ga upalit da mi ograniči vrijeme. Nije bed. Flasteri na ustima

... Večeras odoh pogledati Briljantin Travolta. A nakon predstave, vjerojatno virnem u Casino club Fortuna. Večeras svira Caiman Verde SmileyCentral.com , međ njima Tata od formata Gitara . Pa ak tko može i želi, nek naiđe.

Post je objavljen 17.04.2008. u 17:02 sati.