Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rukica

Marketing

Izvještaj s utakmice Nova Gradiška - Matija Mesić 3:2

Večeras pred nepuni sat vremena, iza 22 sata završena je sjajna derbi utakmica Druge Hrvatske odbojkaške lige, Istok, između vodeće ekipe lige, ŽOK Matija Mesić iz Slavonskog Broda i naših odbojkašica. Bila je to utakmica nad utakmicama, vrhunac sezone i maksimalni učinak naših igračica koje su igrale sjajno i u dramatičnom susretu pobijedile nakon čak 5 neizvjesnih setova jaki brodski sastav sa 3:2. Tako kvalitetnu odbojku još nismo vidjeli i toliko zalaganja naših igračica i toliko navijanja gledatelja, koji su ipak došli u velikom broju, iako mediji uoči susreta uopće nisu popratili i najavili taj veliki događaj.
Trebalo je nadigrati sjajni brodski sastav, pa je ova pobjeda još slađa, jer su Brođanke bile vodeća ekipa, koja je redom sve pobjeđivala i među ostalim i naš sastav jesenas na gostovanju u Slavonskom Brodu. Zato su naše igračice svim srcem željele upravo večeras u svojoj dvorani i pred svojim navijačima se revanširati gošćama i u tome su u cijelosti uspjele. Zato je njihovo slavlje nakon pobjede bilo bezgranično, jer su jurile jedna drugoj u zagrljaj, igrali su kolo, plesale, formirali su poznati vlakić i gusjenicu, utrčala je i publika u teren i bila je to neviđeno slavlje.
opširnije na www.novagradiska.com

Brođani se žalili na nastup igračice
Prema disciplinskom pravilniku HOS-a nema poništavanja registracije utakmice, već slijedi kazna za igračicu i klub vidi DISCIPLINSKI PRAVILNIK, članak 33 - cijeli pravilnik
O pravu nastupanja vidi Pravilnik o natjecanju vidi cijeli Pravilnik o natjecanju

Post je objavljen 16.04.2008. u 18:31 sati.