Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podloga

Marketing

KAKO MISLIS MENE NEMA!?

Image Hosted by ImageShack.us

Subota, 12.04.2008. Opatija, kongresna dvorana Gran hotela Adriatic, prefantasticni Filip Jurcic i Amar Bukvic nasmijavali su me puna dva sata. Njih dvoje, sa 4 stolice na sceni, 2 kape, 2 sakoa.... svaka im cast. Jedino mi je zao sto sam morala cekati godinu dana da gostuju u mojoj selendrici.
Koliko god su me oni impresionirali, ostala sam razocarana sa «kongresnom dvoranom» pa sam malo pronjuskalal (uzivo po prasini i mufi) a na netu:klik na hotel
"Kategorija: Adriatic I / Adriatic II
Izgraden: Adriatic I 1964/1966 god. , Adriatic II 1971 god.
Rekonstruiran: Adriatic I 2004/2005, Adriatic II 1997 god.
Hotel sa najduzom tradicijom u kongresnom turizmu na hrvatskoj obali Jadrana. Godisnje oko 300 odrzanih kongresa, konferencija, seminara, prezentacija i manifestacija."
Image Hosted by ImageShack.us

Najduza tradicija, je i najstarija dvorana. Ali najgore mi je sto je ono pravi prikaz socijalizma, drveni zidovi etc. samo je jos slika druga Tita falila i odmah bi me bacilo unazad 30 godina!

Ovo sam copy/paste-ala sa EXIT-ove sluzbene stranice:
KLIK NA teatar EXIT

"Putovanje kroz osobne i glumacke identitete i transformacije, kroz maske u zivotu i na sceni. Ja i «ja». I to sam ja? Tko sam ja...?
Gluma ili «gluma», poznato ili nepoznato, otkriveno ili spoznato, namjerno ili slucajno. Prica o nama i Drugima, u nama i oko nas.
Kroz manje od dva sata «nabrijane» farsicne i iskrene, kalamburicne i dramaticne, istodobno smijesne i gorko-tuzne igre glumci putuju kroz niz svojih unutrasnjih i zamisljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantasticnih dogadaja koje prepoznajemo kao nase vlastite, kao stvarnost koja nas okruzuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramaticnosti zivimo. Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumacke transformacije predstava ispituje osobne i drustvene maske i kontramaske, lazne i istinske vrijednosti i granice zivotne i scenske realnosti i fikcije.
Predstava je nastala na tragu studijskog istrazivanja i ispitne produkcije iz glume i scenskog pokreta na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu kao work in progress Majstorske radionice ADU i Teatra EXIT, gdje ce se kroz iskustvo zivih susreta i suradnje s publikom i dalje"
Tko je gledao zna da je predstava odlicna, a tko nije ako mu se pruzi prilika neka pogleda.


Post je objavljen 15.04.2008. u 10:57 sati.