Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

I MATEMATIČKI, I TEORETSKI I 'VAKO I 'NAKO...

Ovom pobjedom igrači NK LEGE, pet kola prije kraja prvenstva, osigurali su naslov prvaka skupine JUG. ISKRENE ČESTITKE.

NK LEGE - NK VARDARAC 7:1 (6:1)
Mece, Stadion HNK "Radnički" 17:00 sati
Sudac: Vjekoslav Škrnjug (Bilje)
Gledatelja: 46
Strijelci: za NK Lege; Oreč 1. 5. i 35, Kova 10., Pranjić 12. i 26. i Rudež 54.
za NK Vardarac: Kiš A. 17.
Asistencije: Kova u 1, Pajo u 5. 10. i 35., Oreč u 12. i Periša u 26.

NK LEGE: Nevistić -, Ehman H 7,5, Stanić 7,5, Jagarinac7,5, Dumančić 8 (Grunbaum 7,5), Kovačević M 8, (Bulić 7,5), Periša 8, (Majić 7,5), Pranjić 8 (Perić 8), Čutura - (Kurtović 8), Oreč 9 (Borojević7,5), Matoković 8 (Rudež 8).

NK VARDARAC: Knežević 5, Krištof Josip 5, Krištof Jožef 5, Makovec 5, Takač 5, Klujser 5, Njiri 1,5, Pezelj 5, Tomajić 5, Kiš 5, Čelik 5 još su igrali Dumančić 5, Pujez 5, Mano 5

IGRAČ UTAKMICE: IVAN OREČ

Naši današnji protivnici u prošlom su kolu pobjedili drugoplasiranu Dardu 4:3 i iznenadili sve kibice ove lige. Pa i sami sebe. I tu nisu stali. Preko zajedničkih prijatelja slali su nam poruke kako je vrijeme da i nama uzmu skalp, da nas srede i da će to učiniti. Užas. Prenio sam to momcima u svlačionici i nastala je pomutnja. Ivo Oreč se toliko isprepadao da je skoro ostavio i kopačke i dres no dečki su ga nekako umirili i izišao je na teren.
I u 12. (dvanaestoj ) minuti bilo je 4:0 za nas. Oreč je onako isprepadan zabio u 1. i 5. minuti pa Kova u 10., pa Ilija u 12. Onda je Kiš Atila smanjio na 4:1 u 17. nakon dvostruke greške Hrce i Staneta. Ilija je stvari vratio na svoje mjesto u 26. minuti fantastičnim zgoditkom a Oreč je, još u šoku od njihovih prijetnji, postigao svoj treći zgoditak u 35. minuti i onda je bio kraj poluvremena. Odlučio sam odmoriti svoje zvijezde i uveo sam pričuve. Neka se mladići dokazuju. Nametnuo se tek strijelac jedinog zgoditka iz slobodnjaka, Rudež. Momak obećava. Čak razmišljam da ga stalno držim na klupi i koristim samo za ovakve situacije. Karakteristika drugog poluvremena je zadržavanje igre i prekasna predaja lopte suigračima.
No kada u 12-toj minuti vodite 4:0, teško je zadržati ozbiljnost u igri. Ipak smo samo ljudi.
A protivnici su bili vrlo nervozni. Bespotrebno. I nisu ostali na klopi. Svašta.

P.S.
Od danas počinju pripreme za turnir u Savudriji. Pošto se tamo igra gladijatorski, četiri utakmice u jednom danu, 1 x 40 minuta, odlučio sam sastaviti dvije različite postave koje će preostale utakmice prvenstva igrati radi prestiža. A oni koji se pokažu boljima imaju prednost na turniru. I današnju tekmu računam. Ali to je pozitivno rivalstvo. Zato pratite ocjene igrača koji su počeli tekmu i zamjena im u zagradi. Živjeli.
P.S. 2 (ne mislim na Sony)
Jedno moje glasno razmišljanje o potrebi još jedne garniture dresova kratkih rukava, zbog brojnih turnira koji nam predstoje, potaklo je naše uspješne poduzetnike i prijatelje iz tvrtke "Geometar" i "Severus" za hitnom intervencijom. Dresove je već isporučila tvrtka "Ferivi sport" i isti su procesu tiskanja.
Vlado, Zlaja i Ivo.... puno Vam hvala.

Post je objavljen 14.04.2008. u 21:31 sati.