Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosarkas10

Marketing

Čekanje kvalifikacija...

Kao što već znate, Darda tj. KK Vros Darda je prvak A2 lige istok sa 21pobjedom od 22 odigrane prvenstvene utakmice. Od kako je završilo prvenstvo naši seniori igraju dosta prijateljskih utakmica (Tuzla, Zabok i Planet Leasing Dombovar iz Mađarske).
Inače Planet Leasing Dombovar su drugi u mađarskoj 1. ligi. Moram pohvaliti naš klub koji ih je pobijedio i to ne sa malom razlikom 83:62. Uskoro počinju kvalifikacije za A1 ligu i mi smo na forumu košarke.hr favoriti sa Trogirom. Nadamo se ulasku u A1 ligu a da li ćemo ući to ćemo još vidjeti. Znam samo da će biti jako teško.
Što se tiče nas mlađih i kod nas je završilo prvenstvo. Jučer smo išli u Valpovo igrati prijateljsku utakmicu i pobijedili ih 51:39. Poslije utakmice smo išli u Papagaj proslaviti.

Image Hosted by ImageShack.us

U 5. mjesecu idemo na ekskurziju u Zagreb i na Plitvička jezera. Moja sestra je ljubomorna jer oni nisu toliko išli. Ja sam bio ljetos na Plitvičkim jezerima ali će mi opet biti zaniljivo jer ćemo se voziti sa vlakićem a kad sam bio prošli puta onda se nisam vozio. Valjda će nam biti lijepo vrijeme.


Image Hosted by ImageShack.us

Odigrajte ovu igru, i recite mi dojmove u komentarima!



Post je objavljen 14.04.2008. u 20:52 sati.