Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dio

Marketing

Glupi argumenti

Ja volim rasprave. Ponajprije, volim ljudima dokazivati da su glupi (jer opće je znanje da sam ja superpametan i apsolutno genijalan). A i kad naiđe netko s malo mozga u glavi, izazov čini stvari još zabavnijima. To se rijetko kad dogodi, nažalost.

Ponekad se nađe nekakav idiot koji misli da zna sve. Tako sam jučer raspravljao s jednim takvim o tome treba li zabraniti pušenje u javnim prostorima. Ne znam zašto imam potrebu raspravljati sa svakim tvrdoglavim kretenom kojeg sretnem. Jednostavno mi idu na živce. Tako je njegov argument bi da ne treba zabraniti pušenje, jer će onda svim kafićima propasti posao. Tko će piti kavu bez cigarete u ruci? Mnogima je to fizički nemoguće.

Njemu nisam uspio objasniti da je to glup argument, ali pokušat ću vama, ako ste dovoljno glupi da još niste shvatili.

Na svakom jebenom uglu je kafić. Gdje god se nađete, u vidnom polju vam se nalazi barem pet kafića (više, ako gledate s neke uzvisine, ili ako ste Superman). I svi ti kafići su PUNI. Ogroman broj idiota sjedi, ne radi apsolutno jebeno ništa, i tuži se kako ne može naći posao ili kako ima malu plaću. Probudite se, kreteni! Ako se zabrani pušenje u javnim prostorima, gamad koja se skuplja po kafićima morat će pronaći neko drugo mjesto za ne raditi ništa, pa će mnogi vlasnici kafića biti primorani pošteno zarađivati za život, a ne prodavati blatnu vodu za 15 (!) kuna.

Post je objavljen 10.04.2008. u 14:11 sati.