Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

TAJNA POVEZANOST ŽUJE, CRKVE I NOGOMETA U HRVATA!

...jučer blenem u TV i odjednom u pol marketinga ulijeće punchline :"Bože, blagoslovi sinove svoje..."

naravno, zbunjen, mislim koji kurac nit je nedjelja nit je vrijeme za religijski program, nit je državna dalekovidnica - što se događa? Nisu valjda i komercijalne postaje počele sa prenošenjem misa pa još u 10 navečer?

kad ono...reklama za Žuju...prekrasan kolaž hrvatskih nacionalnih obilježja, pejzaža, smrknutih nam reprezentativaca, navijača - perkusionista (iako obično lupaju po živim osobama i javnim dobrima) te naravno svemoćne pive, simbola hrvatstva, navijanja i alkoholizma na koji smo očigledno tako ponosni.

a u pozadini dramatični glas vergla nešto što opako naliči na molitvu tijekom mise!

pa mislim jebem ti sve!

kao prvo - promovira se da ga jebeš - alkohol!

kao drugo - otkud pravo marketinškim guruima da koriste vjerske osjećaje/figure i da ih nasilno guraju sa nogometom i pivom te nacionalnim simbolima?

kao treće - katolička crkva u Hrvata, koja se kao da je Srednji vijek trpa u sve živo, od rada nedjeljom preko izbora do toga da li je pogodno snimati holivudske filmove u državi, na ovu travestiju - ŠUTI!

hmmm...uskoro očekujte redizajniranje svećeničkih odora u navijačke, blagoslove nogometaša i navijača prije utakmica a umjesto vina na misama će se piti posvećeno pivo...

enivej, evo spornog spota (iako ste ga već mogli vidjeti x puta)




a ništa mi se bolje ne čine i one zastrašujuće vinjete : "Nakon Hrvata više ništa neće biti isto!"

Poznavajući navijače - i neće.

P.S. prvo sam prestao piti Karlovačko zbog one pizdarije sa trovanjem, izgleda da ću morati prestati piti i Žuju...u klinac.

P.P.S. hebo vas marketing sa kontraučinkom!

Post je objavljen 09.04.2008. u 09:17 sati.