Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirashakira4

Marketing

Shakira snimila pornić???

Shakira (31) je navodno snimila amaterski pornić sa svojim dečkom Antonijem de la Ruom (35) i pjevačem Alejandrom Sanzom (39), s kojim je otpjevala veliki hit "La Tortura". Video su navodno u javnost plasirali Carlos Gonzales i njegova supruga Sylvia Alzate, koji su od Sanza tražili novac da ne objave snimku. Pornosnimka je snimljena na luksuznoj jahti, a video se trenutačno nalazi kod tužitelja, koji će bračni par tužiti zbog iznude.

- Ako se bilo koji dio te privatne snimke pojavi u javnosti, to bi moglo ozbiljno uništiti živote troje aktera - rekao je tužitelj.

Osim snimke bračni par je ukrao kompjutor i jahtu na kojoj je video snimljen, i to sve iz osvete jer su za Sanza radili više nego što su trebali, a da za to nisu bili plaćeni. Nagađanja oko privlačnosti Shakire i Sanza pojavile su se upravo kad su otpjevali hit "La Tortura". Ipak, Shakira je i dalje ostala u vezi s Antonijem, a Sanz se u to vrijeme razvodio od meksičkog modela Jydy Michel. I Shakira i Alejandro Sanz s kojim su je mediji povezivali nekoliko puta odbacili su mogućnost postojanja takve snimke.
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 08.04.2008. u 20:38 sati.