Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sajika079

Marketing

u mom oku nema ničega..čak ni nada nije ostala..

Zdravo..
Naslov bum vam posle obasnila..prvo kaj mi se lepoga dogodilo danas..mada mi je to sad sve tak..kak da i nije bilo lepih trenutaka danas..
I tak..dosla sam u skolu..pital me z poznavanja robe..dobila sam dva..na temelju neznanja..heh..s engleskoga sam napisala neksega sastavka..to je isto dobro preslo..trojka..i hrvatski opet petica,ovaj put z lektire..hehe..mislim..nekak se popravljam..posle nastave sam bila v paladinu..i cekam ja 14h..dojdem na busnu..morala sam se spominati s Danijelom jer smo se jučer nekaj posvadili..i zamislite,on je disal v krčmu s frendom..vidla sam ga..i napisem ja njemu da imam oči i zakaj nije stel dojti na busnu...prvo ne odgovara..pak ja njemu nekaj napisem..i nakon pol vure mi napise poruku da prekidamo..mislim,nit nismo nikaj probali resiti..tak sam jadna..jaj..


Neznam niti koji je razlog..da je bar to rekel..neznam kam bi s sobom..mah..jos jen dokaz da su svinje..mislim..nem se nit trudila već oko njega..ako on misli da je tak najbolje onda nek bu tak..mada ja tak ne mislim..al..zakaj se truditi ak je vec izgubljeno..mah..neda mi se vec pisati..
Ajde ljudi uzivajte..lepo se provedite..ako morete..ja nem..eh..
Pozz Ancu..Belu..Natiku..Sanelu..Tihanu..Ketty..Donnu..Petru..Maju..Kolarovu..i se ostale..pisala bi ja koga se al nemam volju stvarno.. POZZZ...





Post je objavljen 07.04.2008. u 14:58 sati.