Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/limacinklomnica321

Marketing

LIMAČI-13.KOLO JŽNL-NK LOMNICA-NK SLOGA KRIŽ 5:3-NAPOKON POBJEDA

MJESTO:Lomnica
STADION:Makuna
VRIJEME:Sunčano
GLEDAOCA:20


NK LOMNICA:Mišel Glad,Sven Trumbetaš,Josip Trumbetaš,Perica Arapović,Hrvoje Matić,Marko Nišević,Karla Draženović,Karlo Pogledić,Zvonimir Jančić,Domagoj Šoštarec,Ivan Žordić.

TRENER:Neno Žordić

Strijelac za Lomnicu:Domagoj Šoštarec-5 komada


Evo nakon 13.odigranih kola,konačno i mi možemo reči da smo nekoga pobjedili.U goste nam je stigla NK Sloga(Križ) koja nas je u prvom djelu sezone isprašila 6:2.Međutim,danas limači iz Križa,nisu imali baš nikakve šanse protiv razigrane i pobjede željne Lomnice.Naši su limači danas svi od reda bili FENOMENALNI.
Na golu smo imali izuzetno raspoloženog Mišela Glada,koji je skidao i moguče i nemoguče.Bravo Mišel!!!
Desnog obrambenog bočnog,danas je igrao Ivan Žordić.Ivan je danas bio neprolazan,a uz svoju obrambenu zadaču,još je uspio asistirati za gol.Ivanova najbolja utakmica u ovom prvenstvu.Bravo Ivane!!!
Lijevog obrambenog bočnog je danas(na opče iznenađenje prisutnih i neprisutnih)odigrao naš Josip Trumbetaš.Naš Joža može pretrčati više nego cijela protivnička i pol naše momčadi i zato je uz osnovne obrambene , dobio i napadačke zadatke.Sve što mu je bilo zadano Josip je odradio bez greške.Bravo Josip!!!
General obrane naše danas(kao i inače)bio je Perica Arapović.Svojim smirenim i razboritim odlukama,uspio je Pero izluditi čitavu protivničku momčad,njihovog trenera i navijače koji su doputovali iz Križa.Koja rezolutnost,koja smirenost......Pero,svaka čast!!!
Desni vezni danas je bio naš Hrvoje Matić.Mislim da neču pretjerati,ako kažem da je Hrvoje danas odigrao svoju najbolju utakmicu,od kad igra za Lomnicu.Bilo ga je jednostavno svuda-od obrane,sredine pa sve do protivničkog gola.Bravisimo,Hrvoje,bravisimo!!!
Čast da bude lijevi vezni,danas je imao naš najznatiželjniji igrač-Marko Nišević.Taj je dragi dečko,danas čvrsto odlučio da neče gledati publiku na tribini,ni one koji stoje uz rub igrališta,nego da če se 100% posvetiti nogometu.On je sa Jožom na današnjoj tekmi,odigrao toliko dodavanja,koliko nisu na prethodnih dvanaest.Bravo,Marko!!!
Po desnoj strani letio je naš Karlo Pogledić.Svojim prodorima iubacivanjima u sredinu,naš je Karlo samo potvrdio ono čemu se svi mi toplo nadamo-bil bu on vrhunsko desno krilo.Bravo,Karlo!!!
Na tu desnu stranu odlučili smo danas staviti i našeg dobrog duha-Svena Trumbetaša koji nas je malo je reči -oduševio.Bravo, Sven!!!
Lijevom stranom igrališta,od centra prema protivničkom golu,pičio je naš Zvonkec-Zvonimir Jančić.Naš Zvonkec pokazuje veliku ljubav prema driblingu(u čemu je inače odličan)pa smo mu danas odlučili pružiti priliku da sve predriblja.Naravno,on je uspio u tome...još kad izvadi mandule........Bravo,Zvonkec!!!
Na toj lijevoj strani igrala je i prva dama Lomničkoga nogometa-Karla Draženović.Jednostavno bez greške.Bravo,Karla!!!
I na kraju(netko je jednom rekao,da šečer dolazi na kraju)vrhom napada gospodario je naš kapetan Domagoj Šoštarec.Sa 5 komada napunio je protivničku mrežu.Pet komada-stvarno da čovjek ostane bez teksta.Bravo,Domagoj!!!!!
Još jednom,bravo za sve!Nadamo se da čete ovakvu igru i borbenost prikazati i u sljedečim tekmama.



Post je objavljen 06.04.2008. u 18:36 sati.