Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smilingcat

Marketing

Happily in love

boomp3.com


Što reći? Sretna sam. cerek




Da, da! Napokon. Toliko toga bih imala napisati, a sad stojim tu i ne znam. Misli mi vrckaju s jedne na drugu. Trenutno nisam sabrana. Još nije vrijeme da vam pišem koliko sam sretna. To znam samo ja. Jooj kad me pukne!
Ponašam se kao malo dijete ponekad. I volim to. Bezbrižno, vrckavo… Obožavam kad dođe sunčani dan. Obožavam onda otvoriti vrata svog balkona, sjesti na stolicu kao Indijanac, pokriti se dekicom i čitati nešto. Sad čitam Kiklopa. Obožavam kad sunce tuče u mene tada i upijam svaku njegovu zraku. To je predivno. Daleko od buke i ometanja. Po mogućnosti upalim Norah Jones. Prepustim se osjećaju lakoće, ljepote, mira i sreće. Dignem glavu od knjige, pogledam u nebo i dopuštam svojim mislima da lutaju. Gdje žele. Ali ne dopuštam im tamne, zabrinjavajuće ulice. To ostavljam za drugi dan. Sad uživam i ne dam nikome i ničemu da mi to ugrozi. Ni ljubomori, ni okrutnom svijetu koji te tjera na stereotipe, ni pritisku, ni prešućenim istinama, ni tebi ljubomorna dušo puna gorčine.
Lepršam, skakućem, pjevam, smiješim se i živciram druge. Hihihihi
Hvala ti, ljubavi moja, što si mi vratio taj osjećaj u trbuhu. Ljubim te! cerek

Znate (vas 5 koji ponekad svratite) i sami kako mene nema baš često tu. Iako svaki dan pogledam što je novo, ali ne pišem. Razmišljala sam o tome da prekinem sa svim ovim. Ali da ostavim sve kako je, za neke lijepe dane prisjećanja. No, ipak ne. Odlučila sam da će ovo ostati tu, a ja ću pisati kako mi dođe. Kad želim i kako želim.
Puno vas pozdravljam i šaljem vam veelikii osmijeh! smijeh
fino




Post je objavljen 04.04.2008. u 17:43 sati.