Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/rpasvitla

Marketing

Šansa

Kad postoji šansa,treba se poduzet neki pokušaj da se ta šansa ostvari.
Zvuči jednostavno :D Ali jednostavno previše toga može krenit po zlu.

Pokušaj se da zajebat na previše načina,bilo slučajnošću ili glupošću,ali bitno je da se često nikad ne dobije drugi pokušaj.Znači kod izvođenja pokušaja trebalo bi stalno držat na umu da nam je to vjerojatno i prvi i posljednji,tako da svaki parametar pokušaja bude u detalje ispitan prije izvođenja pokušaja.

Možda se post triba zvat i pokušaj... -.-
Ali nije to sad bitno :D

Bitno je da pokušaj treba bit valjan,tako da ako i propadne da manje krivimo sebe,a više šansu :D Koja često zna biti i umišljena,ali ipak kad se usredotočiš na značenje te riči,pomisliš,možda je to samo fraza koja je izmišljena da zamaskira neuspijeh propalog pokušaja,ili da se neki uspijeli pokušaji ne preuveličaju...Šta u biti određuje šansu ?
Kad pogledamo koja je šansa naprimjer za skočit sa svoje zgrade na susjedni krov - ovisi isključivo o našoj sposobnosti,jer ako se dovoljno potrudimo uspit ćemo savladat parametre ko što su gravitacija,otpor zraka itd...

Ali kad pogledamo neku šansu koja sa druge strane pokušaja uključuje drugo živo biće,stvari stoje malo drugačije.Ili nisu ?

Možda tribamo ipak samo bit spretni i savladat neke prepreke koje se očituju na nekim drugim razinama...

Ma uostalom tko zna,zaključnu rječ ostavljam vama jer nisan odavno pisa post,a pogotovo ne ovako misaoni,tako da san malo za'rđa :D

Eto nadan se da ćete malo razmislit o ovome,pozdrav do idućeg puta !

Post je objavljen 27.03.2008. u 20:27 sati.