Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosarkas10

Marketing

Proljetni umor ili ljenitis

Evo napokon da napišem novi post. Još par dana i počinje škola. Ima dosta novosti, pa da počnem.
1. Završilo je prvenstvo i Darda je prvak A2 lige istok sa 21 pobjedom i 1 izgubljenom utakmicom protiv Vukovara (zadnje kolo). Utakmicu neću komentirati jer mi se neda. Nije da mi nije žao što su izgubili ali...što je tu je. Sada se treba pripremati za kvalifikacije.
2. Preko uskršnjih praznika u našoj školskoj dvorani se postavlja parket ili nešto slično parketu tako da ćemo moći održavati prvoligaške utakmice. Čim nabavim sliku stavit ću ju na blog.
3. Neki dan je izašlo u novinama da se priprema izgradnja košarkaške dvorane u Dardi samo se još ne zna gdje. Dvorana bi trebala imati 1200-1500 sjedećih mjesta i tribine sa 3 ili 4 strane. U sklopu bi bila kuglana i teretana. Planiraju da bude gotova do kraja 2010. godine. U dvorani bi se još igrale i odbojkaške utakmice.

Sad malo o Uskrsu. Praznici su bili dobri osim što je loše vrijeme pa sam većinom bio unutra i igrao belu na playtoyu. Dobio sam kopačke (neki se čude, kao da ja ne smijem igrati nogomet), ali se baš nisam naigrao nogometa. Jedva čekam da zatopli pa da mogu ići na Đolu.
Za sada toliko. I napokon sam dobio slike iz Poreča (božićni turnir).












Post je objavljen 27.03.2008. u 12:02 sati.