Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/crofallout

Marketing

Jedan mali copy paste:

Antidopinški istražitelji su belgijskog biciklista šokirali tijekom pokopa sina koji je preminuo zbog komplikacija pri porodu. Nije imao izbora pa je urin dao u jednoj od prostorija mrtvačnice.

Da borba protiv dopinga ponekad prelazi granice dobroga ukusa dokazuje primjer belgijskog biciklista Kevina van Impea, koji je uzorak urina morao dati na sprovodu svog sina.

Potreseni Van Impe nije mogao vjerovati kada su mu za vrijeme sprovoda sina, koji je preminuo zbog komplikacija tijekom poroda, pristupili službenici Antidopinške agencije. Belgijanac nije imao izbora pa je urin dao u jednoj od prostorija mrtvačnice.

"Nisu me željeli saslušati, a mogli su malo pričekati ili doći kasnije. Nije mi preostalo ništa drugo nego odmah dati urin ili bi dobio kaznu zbog izbjegavanja testiranja", rekao je belgijski biciklist.

Zbog nehumanog postupka antidopinških istražitelja oštro je prosvjedovao lokalni ministar za sport Bert Anciaux.

"Zakon se mora provoditi, no pristup istražitelja je morao biti humaniji. Van Impe je bio slomljen smrću sina i istražitelji su morali biti obzirniji", rekao je Anciaux.

Vijest o tretmanu koji je imao belgijski biciklist došla je i do njegovih kolega koji nastupaju na utrci Pariz – Nice. Biciklisti su prosvjedovali tako što su startali s kašnjenjem.

"Nismo protiv kontrola, no u svemu ipak mora biti malo ljudskosti. Sve je to otišlo predaleko. Prema nama više nitko nema poštovanja", rekao je belgijski biciklist Philippe Gilbert.


Ovo je stvarno nastrano!

Post je objavljen 16.03.2008. u 22:25 sati.