Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zokinekronike

Marketing

NoŽoV PraVdE

joj majko draga led vani pada skoro ko kiša pa et mal da neš napišem da se ne žale više (i niže) sile.

U škali stanje pripravnosti, iako znam pričat Hrvacki nemog dobit pet da ga jebem u sva glagolska vremena ije je i čć d f k i ostala slična slova. Ovim putem pozdravljam čika vinca koji ima 4 komada, baš isto ko i ja, i čika vranu kojemu je prosjek iz matematike 1.0

Ja se od utorka prozivam velikim fizičarem jerbo sam zaradio peticu zlata vrijednu samo tako što sam viknio ni više ni manje nego nula! 0! ništica! (kada bi bilo manje to bi onda bili negativni brojevi a ostalo pozitivni jel?)

Istog tog kobnog utorka prof. iz matematike je pregledavala zadaće pa ono pol razreda nie imalo, štreberi naravno imali, i nas ostale je kaznila, pazite KAZNILA! tako što danas nismo smjeli bit na satu. Ah moj život nema smisla xD bolje da se oma ubijem.

Tako kažnjeno sam se osjećo i ošo do tvrđe pojest sedvič kad dolazi čika vincetić i s njim odosmo negdje i naletimo na čika Kurbanovića - pičku izdajničku iz retfale, koji nam daje 5 kn... lepo sve išlo, ja užico još 4 kn i zamastio burek, vinc buhtlu i tako punih želudaca uvatili pravac škala.

ostatak regularno dosadan i tak to sve šestipo tri.

Dino i Hofo malo zapustili blog, nemaju oni inspirejšn ko ja, kao što rekoh nek se oni drže mehanike, tehničkog crtanja i ostalih mnogo stručnih predmeta iz nama drage škalice EmšE

Toliko neam više vremena ni ostalih potrebnih sirovina za pisanje, moram učit likovni i informatiku xD preloše.. ae čpb

Post je objavljen 13.03.2008. u 14:43 sati.