Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najvjerniji1911

Marketing

GOTOVINA NA SLOBODI,HRVATSKA U HAAGU

Ovih dana je počelo suđenje Hrvatskim generalima u Haagu.U ovom postu dotaknuti ću se nekih stvari iz prošlost koje me muče.
Nakon što je preko beogradskih vijesti došla informacija o uhićenju hrvatskog generala Ante Gotovine, može se jasno reći: Hrvatska napokon sjeda na optuženičku klupu pred haaškim sudom!

Ovim je naime činom general Ante Gotovina napokon slobodan i ne mora se više skrivati. U njegovom su uhićenju nažalost očito sudjelovali hrvatski AGENTI-POMAGAČI koji se sada pred hrvatskom javnošću moraju skrivati – za naredbodavce se zna! Napokon: General Ante Gotovina na slobodi - oni u ilegali!
Najtužnije u čitavoj toj lakrdiji je činjenica da nam je ta «radosna vijest» došla preko Beograda. Vjerujem da će Carla del Ponte vijest o uhićenju Mladića i Karađića svijetu priopćiti iz Zagreba!

Čitajući optužnicu protiv generala Ante Gotovine – pogotovo čl. 7., jasno je da na optuženičku klupu sjeda cijela Hrvatska, jer i Hrvatska vojska, i Hrvatska policija, i pokojni predsjednik Tuđman, i general Gojko Šušak, Janko Bobetko, Norac, Markač, Čermak i svi generali, zapovjednici i vojnici su samo kotači i kotačići «zločinačke organizacije», koja je balvan revoluciju, protjerivanje i ubijanje hrvatskih civila, paljenje i razaranje hrvatskih sela i gradova, rušenje hrvatskih crkava, itd. shvatila kao stvarnost a sve je to bila samo šala «golorukog srpskog stanovništva»! Njih je trebalo nagraditi kao što ih je i nagradila međunarodna zajednica zahtjevom oprosta. Sada ti isti svjedoče u raznim hrvatskim Lorama protiv naših branitelja! Oni su inače zarobljenike milovali, kao npr. one u Vukovaru, Srebrenici, Škabrnji, itd.!

Jedno malo pitanje: Je li ikada itko Carlu del Ponte vidio tako sretnu i nasmijanu kao dana 08. 12. 2005. kada je priopćila tu «radosnu vijest»? Ta je radost božićni dar generala A. Gotovine Carli del Ponte!

Bravo generale: ti sada možeš mirno spavati a tvoji progonitelji, isporučitelji i optužitelji započinju dugu sezonu nemirnih i neprospavanih noći, radeći bez prestanka u radionici laži, neosnovanih optužbi i namještaljki – kako to već dolikuje političkom sudu. Sigurno te najviše boli izdaja onih koje si obranio od agresora.

"Jučer gledam sliku naroda ,baca cvijeće po herojima,a već sutra pobjednike sude.prodaše ih za Judine škude...."
"Kralju Dmitre Zvonimire,kroz planine odjekuju krici,u tamnici tvoji su vojnici...!!!"
"Pred vratima tuđim opet za pravdu molimo,težak sada križ mi nosimo....Prodali su naše snove Judini sinovi...!!!"
hrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskacrycryhrvatskahrvatskacrynono

Post je objavljen 12.03.2008. u 21:07 sati.