Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/positivevibrations

Marketing

Malo romantike... "Stvarnost ili samo san"

Javljam se nakratko, nemam puno vremena za pisati, jer je u školi najdražoj ludnica!!! Na sreću, uspijet ću nakratko izbjeći jurnjavu, jer sam na natjecanju (čet i pet)!!!! Jeeeej!!!!
Nešto novo, uskoro!!! Do tada, uživajte u ovoj priči...
thumbup


...Stajao je na autobusnom kolodvoru.
Sav u crnom, s kacigom u rukama i dugom plavom kosom. Gledao je u daljinu. Daleko ispred sebe. Kao da nekog čeka. Ali nitko se nije pojavljivao. Busevi su dolazili i odlazili, ali on je kao skamenjen čekao. Zurio. Nitko ga nije primječivao, ali ja sam ga vidjela. Divila mu se.
A onda se okrenuo. Samo na trenutak. Pogledao me u oči. Presjekao. Okrenuo se, ponovno, zureći u istu točku. Nisam ga mogla prestati promatrati. Željela sam mu prići. Stati pored njega.
Zuriti u njegovu točku. Ali, bojala sam se. A onda ipak...
Ponovno se okrenuo. Pogledi su nam se susreli. Ponovno. Prišla sam mu. Nešto me guralo k tom dečku. Zgodnom. Plavom. Tajna.
Stala sam pored njega. Ruka mu je počivala na metalnoj ogradi.
Ludost ili hrabrost. Nagnalo me da stavim svoju ruku na njegovu.
Nije se ni osvrnuo. Samo se jedvaprimjetno nasmiješio. Nekako tužno. Gledala sam u njegovu točku. Zapuhao je vjetar. I vidjela sam. Ženu.
Svu u bijelom. Prozirnu. Krhku. Ruke su joj bile ispružene. Gledala ga je. Usne su joj se pomicale. Kao da pjeva. Njemu. Trepnula sam.
Nije više bila ondje. Nije bilo ni vjetra. U njegovim očima sjale su suze.
I tuga. Velika duboka tuga. Ali ponovno. Sićušan osmijeh.
Na vrhovima usana. Sjeta. Uspomena. Samo se to moglo skrivati.
Bijela žena i njena uspomena. Stegnuo mi je ruku. Žmarci. Topla, ugodna struja. Stresla me. Šapat. «Moja majka». Ponovno stisak ruke. «Hvala». Tišina. A onda kiša. Nagla. Pljusak. Spustio se za tren. Povukao me. Sakrio. Ispod krova kolodvora. Drhtala sam. Privinuo me k sebi. Struja. Pogled. Topao i zaljubljen. Promatrao me.
Pogledah ga. Svijet osjećaja iza njega. Osmijeh. Srce. Lupalo mu je kao ljubavniku poslije burne noći. Poljubac. Tople usne. Mekane i iskrene. Bez laži. Bez prijevare. On i ja. Zagrljaj.
Crni vitez.
Dama u crvenom.
Zajedno.
Vječnost
...

Ogroman pozdrav svima!!! Posebno ekipi u školi; drž'te se! Možete vi to! Kiss!!!! kiss




(O ljubavi...)

Post je objavljen 11.03.2008. u 16:06 sati.