Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cwolf

Marketing

godina dana...

ovaj posvecujem nama.

ljubavi,

nikad nisam mislio da cu biti bas tvoj.
nikada nisam mislio da ces bas ti biti moja...
nikad nisam mislio da cu te upoznati...

a dogodilo se tako rano, tako brzo i na tako cudan nacin.

Privukla me ljepota teksta koji sam procitao, ljepota koju je mogla napisati
samo iskrena drhtava ruka, ruka djevojke koja iskreno voli... Od toga trenutka sam te pratio. Malo po malo ti se priblizavao. Malo po malo te upoznavao.
Sve dok te nisam napokon i ugledao. Dva susreta su bila dovoljna da me opijes, da postanem ovisnik, teski ovisnik. O tebi.

Zaljubio sam se iako nisam smio. Nisam odustao iako je to bila prava stvar za uciniti tada. Nisam odustao i Bogu sam zahvalan sto sam jednom u zivotu ucinio pravu stvar. Progutao, cekao i opet progutao... Bio sam strpljiv i predala si se meni... Nemas pojma koliko si srece unijela u moj zivot. Koliko si samo osmijeha izvukla iz dubine moje duse. Hvala ti na tome.

Sunce si moga jutra, rosa moga cvijeta, sjaj u mome oku i dah moje duse... Volim te, vise nego ikada te volim! Drago mi je sto me razum opet nije vodio i sto sam pustio da me srce nosi, za tobom...
Prelijepih mjesec dana s tobom... Prelijepih pola godine... Najljepsa godina dana u mome zivotu, ljubavi moja - nadam se samo jedna malena u nizu koji slijedi...

Jedino si sto zelim, za druge necu da znam. Ne zanimaju me. Ne trebaju mi. Imam sve sto sam ikada htio - imam tebe. I kad se svadjamo, volim te.
A tek kad mi se nasmijes, topim se. Kad me pozoves svojim njeznim djecjim glasom... Srce mi titra u grudima, titra, samo sto ne iskoci.

Volio sam dosad. Jesam. Ali nikada ovako. Ti si valjda takva osoba.
Tebe covjek ili voli ili ne voli. A kad te voli, onda voli svim srcem... Do kraja.
Nikome nisam rekao sto sam tebi. Pred nikim nisam pokleknuo kao pred tobom. Zbog nikoga ne bih na koljena - za tebe, i bez razmišljanja...
Život za svoje voljene bih dao - za tebe i dušu vragu prodao...

Znam da me voliš. To znam. Nakon godinu dana, nismo više isti. Ni ja ni ti.
I neke stvari više nikad neće biti iste. I ne smiju! Napravila si od mene boljeg čovjeka, nadam se i ja od tebe bolju ženu. To nije nijednoj pošlo za rukom, nijedna se nije ni trudila - a nije ni imala prilike :)
Ti si jedina osoba s kojom sam se pronašao. Od blaog pogleda i sjaja u oku punog dobrote, do najmracnijeg kutka ljudske duše.
Ni jednom ti ništa nisam uzeo baš k srcu. Nisam, koliko god ti se to činilo možda licemjernim od mene, ili kao laž (što bi zaključila po mojim reakcijama) nikad, baš nikad nisam ni pomislio na to da bih te prestao voljeti, da bih te ostavio il prevario, da bih ti mogao što zamjeriti... Toliko te volim... Drugi nek mi sude.

Na tren objave ovoga posta bit će nam godina dana. Mala stvar. Meni najveća na svijetu. Jer sam godinu dana s tobom.
Sa svojim dobrim anđelom...

Nisam ti to mozda rekao ali volim te ljubavi, vec i prije našeg prvoga dana...
Zauvijek sam tvoj...



Post je objavljen 11.03.2008. u 00:00 sati.