Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fvkml

Marketing

OBILJEŽAVANJE 3. GODIŠNJICE RADA

Image Hosted by ImageShack.us

Jučer, 8.ožujka 2008. Foto video klub "Mirko Lauš" obilježio je 3. godišnjicu rada. U okviru programa otvorena je 8. izložba fotografija te premijerno prikazivani dječji filmovi nastali ove sezone (školske godine). To je bilo ujedno i prezentiranje prvog dijela programa "Mala škola dječjeg amaterskog filma i fotografije" po kojem se i radi ove školske godine.
Izložba fotografija sastoji se iz dva dijela:
1. dječjeg, koji predstavlja fotografije snimljene na fotografskim radionicama s tematikom vinograda, klijeti, bunara i portreta,
2. odraslih, slobodne teme ali djelom nastalih na foto radionici također održanoj u vinogradima Otrovanskog Brega.
Filmovi pokrivaju sve žanrove, prikazano ih je ukupno 6, od čega dva crtana. Crtani filmovi ujedno predstavljaju prve dječje filmove nastale animacijom crteža u povijesti Pitomače. Uz prikazane filmove postoji i još 5 crtanih te nekoliko filmova drugih žanrova koji nisu bili završeni na vrijeme da bi bili prikazani ovom prigodom ali je najavljena nova projekcija čim budu završeni. Zainteresirane publike bilo je i više nego što je skroman prostor kluba mogao primiti pa su neki program pratili navirujući se iz hodnika ali da bi se udovoljilo zakinutima za ovaj doživljaj dogovorena je još jedna projekcija (repriza) koja će se održati u srijedu u 19 sati.
Treba spomenuti da je u fotografskim i filmskim radionicama namjenjenim djeci a po programu "Mala škola dječjeg amaterskog filma i fotografije" sudjelovalo 33 polaznika, dok je u djelu izložbe namjenjene odraslim članovima kluba, izlagalo 9 autora.
Izloženo je 35 fotografija kojima su autori djeca, te 27 fotografija odraslih autora. Izložbu možete pogledati ovdje.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 09.03.2008. u 11:10 sati.