Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/islak

Marketing

zora (lena nedilja)





Jutros sam vrijeeeednaaaaa!!! Nehotice! belj U 7 sati sinoć legla sam malo, bilila me glava. Lukavi padrenostrum nije me budio. Jutros sam se probudila prije 6 zbunjena, potpuno izgubljena. eek Iskoristila sam priliku zubo i uslikala izlazak sunca. Tako da pushmepullme vidi da se čuda događaju! sretan
Prije nekoliko dana, taman prije nego je počela nevera, zasadila sam maćuhice mojoj anđelini. Dobila sam odma "jezikovu juhu" od padrenostruma. Jer "ki je vidil sadit cveće po buri!!!!" burninmad. Zabrinula sam se. Jučer smo otišli u inspekciju. Prvo padrenostrum ujutro, te je izvijestio "odlično ti je cveće!", zatim sam i sama otišla upaliti svijeće te zaključila da me nebo voli (ili netko na tom plavom nebu! sretan). Maćuhice mora da su puno otpornije nego što izgledaju. To će suncokreta znat najbolje. sretan Kao i obično, poslije toga spustila sam se na lungomare. Društvo mi je pravila jedna starija gospođa, sestra jednog našeg poznatog otočanina. Zaključila sam da je dobro što ga imamo, inače bi se za otok čulo samo po tragedijama, pedofilima i transvestitima. (Ova(j) zadnji me zabavlja, čak mi je i drag(a) jer je spomenu(o/la) svoju mamu i izrazi(o/la) zabrinutost kako će ona proživljavat njen/njegov (vidite,malo sam zbunjena oko naslovljavanja) boravak u BBkući. Zatim smo pričale o mojoj anđelini.
Dan će biti sunčan, što će reć da se pere roba. Oosjećam se privilegirano, mi smijemo sušit robu na taracama i balkonima...za razliku od metropole gdje su svi bogati i Umweltunbewußt iliti neosvješćeni ekološki, te moraju pokupovat sušilice za rublje. (osobno bih provjerila ima li onaj koji je predložio i oni koji su prihvatili ovaj zakon kakve interese u proizvođaća bijele tehnike...). Znam ljude na otoku koji skupljaju boce po kontejnerima i šire. Ne rade to iz gušta, već zato jer imaju djecu koju treba školovati a plaće i penzije su male,male....Što se tiče klima uređaja, kod nas na otoku odavna je zabranjeno postavljati vanjske jedinice na pročelja kuća. Baš prošlo ljeto jedan moj susjed, član gradskog poglavarstva strastveno je uvjeravao jednu susjedu da ne smije postaviti tu klimu pod prozor...kako je završilo? Klima je pod prozorom.
Mali psi su još uvijek na poljanici ispod katedrale. Još uvijek im se nosi jest. No jučer je netko izrazio želju da jednoa udomi. Ako se to dogodi, ja ću još jednom pokušati uvjeriti padrenostruma da je drugome mjesto kod nas.
Tako. Ništa ozbiljno neću pričat. Nedjelja je. Zato samo malo copy/paste viceva.

Kako Hercegovka opravdava izgubljenu nevinost?
Majke mi, kod nas se u Hercegovini, od jakog sunca raspukne i asfalt.

Zasto Crnogorac stavlja dva kamena do kreveta?
Jednim ugasi svjetlo, a drugim provjeri je li zatvorio prozor!

Zašto cure ne mogu naći pametnog, dobrog, šarmantnog, duhovitog, zabavnog, urednog i nadasve zgodnog frajera?
Takvi već imaju dečka

zasto je bio potres u crnoj gori?
-uhvatio se crnogorac lopate pa zemlja umrla od smijeha.

Zašto Mujo uzme samo pola Viagre?
Da podjebava

Zašto cigo ima otvoren šlic dok jede burek?
Pa da mu muhe ne idu na burek!

Kako Bosanci zovu patuljke?
Raja do jaja.

Kako mozeš razlikovati braćki
brod među ostalim brodovima?
Za njim ne lete galebovi.

P.S. DIRTY DANCING LION KING STYLE!!! cerekrofl






Post je objavljen 09.03.2008. u 08:16 sati.