Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/hiddenromance

Marketing

Before it's too late.

Počinju narudžbe. Napravila sam i mail pa sve svoje želje šaljite na: hiddenromancedesign@yahoo.com. Morate shvatiti da nemam previše vremena pa svoj dizajn ne očekujte odmah isti ili sljedeći dan, potrudit ću se napraviti ih što prije. Radit ću 3 do 4 dizajna tjedno, možda i više, sve ovisi o tome koliko vremena imam. O svemu ćete biti obavješteni.

× × × × ×


Znači:
× budite što detaljniji pri opisu željenog dizajna. recite kakvu sliku želite, pozadina, boje i slično.
× ne radim dizajnove tipa: stavi jednu njegovu sliku, pa još negdje ubaci njezinu i slično. vidjela sam već puno takvih dizajnova i to mi se jednostavno ne sviđa, ja i dalje radim po svome pa očekujte dizajnove kao što su bili i moji dosad. naravno, ovo je samo primjer, nećete dobiti identične dizajnove, tek toliko da možete otprilike zamisliti.
× dizajn koji napravim za nekoga neće biti dostupan za download na ovom blogu, iako će slike istih tih dizajnova biti na blogu tako da ostali mogu vidjeti moje radove. ukoliko vam se dizajn ne svidi, postaje dostupan za download.
× ostavite mi adresu svoga bloga tako da mogu vidjeti kome radim dizajn.

Mislim da sam rekla sve što sam htjela, pravila koje sam napisala za dizajnove vrijede i za one koje napravim po narudžbi, ako ih ne znate, pročitajte u boxu. Sve isto, nema iznimaka. Ako se još nečega sjetim, napisat ću kasnije.
Ukoliko nemate mail (u što čisto sumnjam, no svejedno), narudžbu napišite u komentaru. Iako, bilo bi mi puno draže da mi sve to pošaljete mailom.

Novi dizajnovi su gotovi i ubrzo će biti dodani u ovaj post. Dizajnovi iz prve ture još su uvijek tu, zato ne zaboravite ostaviti komentar ako uzmete dizajn.

Hvala svima na pohvalama, drago mi je što vam se sviđaju moji dizajnovi. :)
Pusu ostavljam.


Post je objavljen 04.03.2008. u 16:50 sati.