Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dvdlipovljani

Marketing

Nastavljaju se sad već tradicionalne proslave rođendana u ženskoj B ekipi

Ne znam postoji li ovakvo što bilo gdje, osim kod nas u Lipovljanima?! Mislim da ne! Ipak su ideje kod nas orginalne i neponovljive.
Nedavno se održala još jedna takva mala fešta za još jednu članicu ženske B ekipe. Naša Blaženka Belčić, poznatija pod nadimkom Baba, neki dan je proslavila svojih 49 godina, što ju čini najstarijom članicom ekipe!
Budući da je ona za sve članice pekla one senzacionalno fine torte, nevjerojatno finog okusa, ali i super zanimljivog izgleda, postavilo se pitanje tko će za nju ispeći tortu???!!! Hmhmhm! No nema brige kad su tu naše žene B! Smislile su one riješenje, nebrinite! Sjetile su se svih naših natjecanja, točnije onog poslje odrađenog natjecanja (vježbi). Naime, mi smo poznati po tom da se kod naših kombija peče velika količina hamburgera (hambića). Zašto ovo spominjem? Zato jer je naša teta Blaža, ilitiga Baba, prva kod te velike peke čekajući svoju porciju. Naime ona ih jako voli, a posebno ako imaju puuno kechupa i majoneze. Stoga su naše ženske odlučile ovako:
Dovezle su se kombijem pod "punom" opremom do njene kuće (pod punom opremom mislim na peku i ostale potrepštine), tamo postavile reflektor (ipak je bilo već dosta mračno, a i ko može išta raditi po mraku?sretan), postavile peku i mogli smo započet! Kako su se hambići lagano pekli, tako su se znatiželjnici lagano skupljali koji su inače bili kod nje na proslavi. (ovim putem veliki pozdrav svima mah) Prva runda hambića koja je bila pečena, pripala je zna se kome: veliki kruh "nafilale" su sa puno kechupa i majoneze i na to naslagale hambiće, te poklopile sa još gornjim dijelom kruha sa svjećicama. I tako je torta bila gotova!
No ako mislite da je to sve, varate se! Tog dana prije podne, radila se i "prava" torta. Hm kakva?!
Image and video hosting by TinyPic
Niste valjda mislili da je prava!belj
Evo još malo slika stog veselog događaja i još jednom SVE NAJBOLJE NAŠA BABICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cerek
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Pozzdrav svima!!wave

Post je objavljen 29.02.2008. u 22:26 sati.