Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dio

Marketing

Moj kurac

Upečatljiv naslov. Odudara od ostalih, upada u oči i, a to je najvažnije, odlično sumira temu ovog posta. Sad, znate što slijedi. Par rečenica o tome kako su svi u govnima i glupi i kako ništa ne valja. Ali zar je to tako daleko od istine? Ne kažem da ste vi glupi. Samo niste pametni. Bar ne pametni kao ja. Ne hvalim se, samo iznosim činjenice. Dakle, sjedim ja i bavim se onime čime se genijalci već bave, kad načujem jednu rečenicu, koja je došla do mene iz kutije debilizma ilitiga tevea. Nekakva reklama za igru zvanu Space Force: Rogue Universe. Ili kako se to rvacki kaže: Spejs Fors: Rog Junivers. Ta rečenica glasi ovako: "Prva hrvatska igra, koja već mjesecima ne silazi s top ljestvica."

Dakle, imam problem s ovom rečenicom. Kao prvo, potpuno je neistinito sranje. Kao drugo... nema drugo. Samo je potpuno neistinito sranje.

"Ali, Funky, što to nevaljade s ovom rečenicom, LOL?!"

Pa, dragi prijatelji i susjedi, prvi dio prva hrvatska igra je neistinit. Drugi dio koja već mjesecima ne silazi s top ljestvica je isto neistinit. Vrlo mi je teško odlučiti koji je od ovih dijelova neistinitiji i gluplji, jer su oba podjednako neistinita i glupa.

U duhu prodavanja magle i lažnog reklamiranja, evo vam fotografija mog kurca:



"Ali, Funky, to nije tvoj kurac to je perilica posuđa LOL!"

I? Koja je razlika? Što mene zaustavlja da kažem da su tablete ukusni bombončići za djecu? Ili da je moj kurac perilica rublja? Ili da je Ivo Sanader pošten čovjek? Ne mislim na onog političara, nego na jednog mog susjeda, naravno. Naravno.

Ne mogu vam opisati koliko sam ljut i isfrustriran. Najbolje bi bilo da linčujemo sve one bogate glavonje. Ne samo zato što imaju više love od mene, iako je i to razlog. Usput, trebalo bi pobiti sve turbo-folkere, bogatune, mafijaše, nogometaše, navijače, trenere, sve općenito vezano uz nogomet ili bilo koji drugi sport, kretene, idijote i budale. I Francuze. Jebote, što ja mrzim Francuze. Šteta što ne vjerujem u nasilje. C'est la vie...

Post je objavljen 25.02.2008. u 17:08 sati.