Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

MANEKENKE ,VATROGASCI I UMJETNICI NAJSEKSEPILNIJI

NEW YORK

Piše: Darko Bičak

Seksi zanimanja: Moć je najjači afrodizijak, no ima onih koji misle i drugačije

Da ima nešto neodoljivo u ženama i muškarcima zbog profesije kojom se bave pokazalo je i istraživanje portala CareerBuilder.com koji je napravio popis sexy zanimanja u SAD-u. Na prvom su mjestu "neočekivano" Manekenke. To što su modeli uvršteni među osobe koje su izrazito privlačne zbog posla kojim se bave i nije toliko čudno budući da su manekenke lijepog izgleda. Osim toga, sama činjenica da žele biti što zapaženije u modnoj industriji, čini ih još privlačnijima. Drže do sebe, svog izgleda, putuju po svijetu, a najčešće relacije su im Pariz - Milano - New York.

Manekenke slijede barmenice. Njihovo radno mjesto, u Americi, nalazi se u skupim barovima, klubovima, restoranima. Neobičnima ih čini poznavanje i spravljanje odličnih koktela, a većina ih u poslovnoj odjeći, kraćoj suknjici i većem dekolteu, izgleda privlačno. No, negativno u tom zanimanju jest činjenica da barmenice često rade s pripitim osobama u zadimljenim prostorijama.

Korak do su i Atletičari. Većina profesionalnih atletičara sportom se bavi od malih nogu. U izvrsnoj su formi, žive zdravim i discipliniranim životom te uvijek pred sobom imaju ciljeve, pa i ne čudi da su uvršteni među sexy zanimanja. Uz to, imaju mogućnost da naprave svjetsku karijeru i postanu slavni.

Vatrogasci! Pitate se što ima privlačno u zanimanju vatrogasca? Oni su hrabri i nesebični. Jednako su potrebni svakom malom mjestu kao i velikom gradu, a upravo zbog toga su privlačni i "nježnijem" spolu.

Post je objavljen 23.02.2008. u 07:39 sati.