Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dovoljnozazauvijek

Marketing

Objavljeni ostali glumci / UPDATE - Stephenie Meyer s glumcima Twilight The Movie

Ovu informaciju sam zasad uzela sa twilighters.org jer mi je twilight lexicon nedostupan!

Objavljeni su ostali glumci (iako se zasad ne zna tko će igrati koju ulogu, no možemo nagađati naughty )


To su...

Billy Burke

Photobucket

Photobucket

- Charlie?



Taylor Lautner

Photobucket

Photobucket

- Joj.. ako je ovo Jacob.. ja ću se propucati bang




Christian Serratos

Photobucket

Photobucket

- Angela



Edi Gathegl

Photobucket

- Laurent?



Sarah Clark

Photobucket

- Renee?



Gregory Tyree Boyce - meni potpuna nepoznanica.. nigdje ne mogu pronaći podatke niti slike



UPDATE - Potvrđeno je da će svi ovi glumci glumiti u filmu, a zasad se jedino točno zna za Christian Serratos da će igrati Angelu Webber.


UPDATE
UPDATE
UPDATE



Podatci uzeti sa stranice Stephenie Meyer.


Stephenie je bila tijekom vikenda na setu gdje se snima film. Rekla je da je tamo provela prekrasno vrijeme - imala je priliku posjetiti neka odredišta gdje će se film snimati (nadodala je da je Oregon prekrasan), proći kroz tijek radnje (rekla je i da - ako su samo skice tako zanimljive onda si samo možemo zamisliti kakva će biti tek prava akcija), gledala je kratke isječke stuntova i čak je uhvatila par scena vampirskih baseball igara (! oprez! James je varalica!). Njezin omiljeni dio je bio kada je bila na večeri sa dijelom glumačke postave i ljudima koji rade na filmu. Bilo joj je nestvarno sve dok nije sjela za isti stol s ljudima iz svoje mašte. Čak joj je bilo i malo uznemirujuće kako su svi lijepi, no tko je znao da su filmske zvijezde tako drage/ljubazne? I za kraj je nadodala da, ako itko od nas bude imao priliku posjetiti filmski set po knjizi koju je napisao da mu to obavezno preporučuje... haha rofl



Photobucket

Photobucket


- i sada skužite prvu sliku - Nikki (Rosalie) ima smeđu kosu - što znači da joj je ona plava kosa sa onih slika za press release bila perika... (btw. ona mi na ovoj slici izgleda tak slatko)
a Jacksonova (Jaspererova) kosa sada izgleda puuuno bolje.. nije skroz dobra, ali puuuno bolja nego što je bila.
- i da.. jel mi se to čini ili Ashley (Alice) ima dugu kosu? Nisam to mogla dešifrirati budući da joj je skupljena u punđu.

- a prva slika - tu Robert (Edward) ima prekratku kosu (barem za usporedbu sa slikama od gore - na početku posta gdje mu je totalno raskuštrana i velika-duga) što vrlo lako može značiti da će imati periku - iako se ja tako nadam da neće... nadam se da će mu staviti samo neke ekstenzije.

Kako su ove slike sve lijepe... osobito kada su tako normalni na tim slikama.... tj. izgledaju tako pristupačni i dragi!

Pozz 2 everyone mah


Post je objavljen 22.02.2008. u 00:29 sati.