Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dovoljnozazauvijek

Marketing

Emily Osment o Twilightu / Slike sa seta - Robert, Cam, Carlisle

Na twilight lexiconu su stavili snimku The View-a (vrlo popularan jutarnji 'talkshow' u Americi i Kanadi koji ugošćuje poznate i slavne, redatelje i pisce...).
Ovaj put je gošća bila Emily Osment (poznata iz američke tinejdžerske serije Hannah Montana) i nju su upitali da li može preporučiti koju dobru knjigu i ona je navela Sumrak i Whoopie Goldberg se javila spomenući kako je ona trenutno na Mladom Mjesecu i kako ih obožava.


Evo snimke... (dio o knjizi se spominje u zadnjih 50 sec)



- pokazala je da je totalno oduševljena knjigama...


Osim ove informacije, na twilighters.org sam pronašla slike dviju twilightMama (twilightMoms)koje su se odlučile na put i to ni manje-ni više nego na lokaciju gdje se snima film!!!

Tamo su pronašle Roberta (Edward Cullen), Cama (James) i Petera (Carlisle Cullen) i slikale se s njima...


Photobucket

- izgleda pre- pre- dobro!!!! Ne znam zašto (jer mu je kosa dosta čudna), ali mi izgleda nekako... hm... sexy.. ha ha.. Htjela bih mu proći prstima kroz kosu.. tek da vidim jel gruba ili mekana.. iako znam da je ono prvo... ali pomalo se sada osjećam kao Bella kada je ona imala želju Edwardu dodirnuti lice.

Photobucket

- Cam baš izgleda kao bad-boy...


Photobucket


Photobucket

- Carlisle me oduševio.. baš izgleda lijepo! Iako mu je kosa pod tim kečketom, vidi se da mu je ova plava puno bolja i ima baš lijepo lice.

Kažu da je Robert bio vrlo cool, a Cam zanimljiv. Uživale su u njihovom društvu (dobile autograme) i Robertovom su kosom bile oduševljene.


Osim ovih slika vidjele su mogući Bellin kamionet...

Photobucket


Pozz


Post je objavljen 21.02.2008. u 14:10 sati.