Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/janjoblog

Marketing

TUJ SAN, BLOKERI!

Dico moja, danas san odlučila otvorit svoj blok i blogovarat o svemu kaj čujen i kaj se divani u našem malenon gradu i o temu pisat svoje mišlenje. Dost mi je da moram pisat po tuđi bloki kad moren imat svoj, pa pište vi po mojem, ako ćete, ako ne, opet dobro.
Ovi kaj su špotali Nešota, Laprdalo lipo su napravili po celoj državi zbrku oko njega i pisanja o Belolasici, jedni velu da je dobro pisal a drugi da ni dobar, ma ja ću van reć kaj mislin..
Dobro je naš Nešo napisal, samo zato kaj retko reče ono kaj treba. Svaki put se uzbunu gradonačelniki i direktori i uvik ga tiraju od posla, tako da je došal i na velike bloke i u oni Novi list i svi su se digli špotat i branit, i tako će on postat bolji novinar u državi i projt će siguro u Zagreb, jer svi kaj su malo bolji projdu u Zagreb, a pogotovo oni ki završu kakovu višu školu u drugoj državi.
Gospa Dubravka nemore pojt nikud jer ima fakultet, pa će srećon ostat s nami i divanit kaj se sve ovdi dela, ako joj budu tili reč istinu, ako ne morat će kaj i do sad?
Za početak neću puno pisat, metla san van svoja blogovaranja da se zeru vrnete na ono kaj je bilo pri nam i o čemu san pisala, i da znate da je to najviše kriva moja Mare kaj mi je rekla da moran otvorit svoj blok, jer svaki vrag već ima kadi pisat samo ja nimam, a Mijeti nisan niš ni divanila jerbo se bojin da bi mi zel kompjuter i bacil ga čez okno u dvor, zač ne voli da ja pišen, a pogotovu da pišen o politiki i o političarim.
Ništo san se uozbiljila jerbo iman sad puno veću odgovornost kad san se odlučila već bit blokoogovaralica, morti ću morat ki koment i srušit ako bude jako grdo i prosto o kemu divanil zač san pročitala da nesmin svašta puštat i mogal bi me ki tužit, al ja vidin da su ljudi u Ogulinu dost fini i da samo ki god prostači i vređa. Treba lipo pisat ki oni Maks, Ogulin.blog, Uske staze i tako, a ne da se vučem po sudi, jerbo bi morala dok bi to došlo na red pojt u Karlovac, a to mi ni zgodno.
Samo sam vas za prvi put tila to zamolit i unapred van se svimi zahvalit!
Ajte bok!

Janjo, 19.02.2008.


Post je objavljen 19.02.2008. u 22:19 sati.