Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rugbymakarska

Marketing

Pripreme Hrvatske, u subotu Makarska - Nada

Protekli vikend Hrvatska seniorska ragbi reprezentacija odradila je prve bazične pripreme i testiranje u sklopu priprema za utakmice posljednjeg kruga 2B skupine Europskog Kupa Nacija. Iako je prva utakmica na rasporedu tek 19. travnja ( Andora u Splitu ), zbog zgusnutog klupskog rasporeda i nemogućnosti kasnijeg okupljanja vodstvo reprezentacije koristi svaku priliku da se okupi. Za razliku od utakmice s Andorom, za gostovanje u Latviji( 10. svibnja ) Hrvatska će odraditi mini turneju u Lyonu, gdje će biti gosti tamošnjeg sveučilišta koje je ujedno i jak ragbi centar.
Ovim dvjema utakmicama završava dvogodišnji ciklus natjecanja u Europskom Kupu, a od jeseni kreću kvalifikacije za Svjetski Kup 2011., stoga Stručni stožer na čelu sa prof. Dragom Lulićem vidi proljetni dio sezone kao uvod, pripremu i uigravanje ekipe za kvalifikacije za Svjetski Kup 2011. Tko zna, možda već tada budemo gledali Hrvatsku u borbi s Engleskom, J. Afrikom, Novim Zelandom i ostalim ragbi silama u borbi za svjetski naslov.

Na ove pripreme pozvano je čak 38 igrača, a od igrača Makarske pozivu su se odazvali Pregun i Antunović.

U subotu, 23.02, odigrat će se prijateljska utakmica između Makarske i Nade. Utakmica se igra na GSC u Makarskoj s početkom u 14 sati

.

Post je objavljen 19.02.2008. u 13:07 sati.