Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lajavakuja

Marketing

KRUTO

Hajd de da se malo poigramo. Tko će mi pogoditi od kojeg sam faking proizvođača kupila kuhinjske pizdarije u iznosu od deset adlešićkinih dostojnih penzija, a s njima dobila upute za upotrebu na grčkom, švedskom, talijanskom, finskom, albanskom, mađarskom, poljskom, češkom, ruskom i španjolskom. Afkors, i na engleskom, gospodaru sveta. Napominjem kako to čini jedanaest kolorom bogato opremljenih kataloga, tiskanih na najboljem papiru, onom na kojem se tiskaju kalendari i recimo luksuznije razglednice. Na hrvatskom sam dobila za iste uređaje nekoliko A4 papira najjadnije kvalitete. Isti bijahu spojeni s klamericom u početnoj ali obećavajućoj fazi korozije, te izgledahu kao da su proizvedeni u ilegalnoj tiskari između dva prošla svjetska rata, recimo dva metra ispod zemlje oko Petrove gore. Uz to, slova i ilustracije više sliče na flekove, a da cijela priča bude intrigantnija, fulali su i tipove mojih uređaja, tak da si s tim ni rit nemrem obrisat. Sad ja pitam faking uvoznike i vanjske pičke koje se tolko kurče izreklamirati i prodati dotičnu tehniku: kaj vas nije sram?! Kurac ih je sram. Dok raja kupuje na sve moguće načine potpičena sofisticiranim reklamama u koje je uloženo otprilike koliko i u vozni park naših "markovtrgovaca" oni nisu u stanju otisnuti za svoje kupce katalogić čiji bi trošak mogla podnijeti i najmanja hrvatska izdavačka kuća specijalizirana za tiskanje jedne slikovnice na godinu bez da plati autora i ilustratora.
Nisam neka jezična čistačica, al jučer sam poželjela pozvati druga Tita te mu kazati da pozove sve nesvrstane i da tak skupa napravimo nemirne demonstracije ispred faking onih koji seru po nama. Naravno, pritom sam računala na veliku količinu tam-tamova. Pizda li im materina! Neću iz principa više ništ čitati i kuhala bum na rešou. Ljuta sam kaj su me deca nagovorila da hitim stari šparhet, al još uvek imam mogućnost napraviti rupu za dimnjak i kupiti hrvatsku peć na kruta goriva što zvuči vrlo in za ove godine.
Hajd de sad pogađajte od kog sam ja to kupila te pizdarije, iako sumnjam da je bolje i kod ostalih kuhinjskih okupatora. Onaj ko pogodi dobiva glavnu i jedinu nagradu: sušilo za čupu s kineskim uputstvom za uporabuuuaaa!

Post je objavljen 16.02.2008. u 09:44 sati.