Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosizd

Marketing

Ramize legendo, svaka ti čast!


Ovaj post željela sam započeti nekakvom mudrom rečenicom. Ali ovo o čemu želim pisati nije nikakva mudrost, nego naša surova realnost i svijet u kojem Mi (mislim na OSI) živimo.
Na ovo razmišljanje i pisanje potakla me je primljena SMS poruka sadržaja: „Pročitajte odličan članak o položaju invalida u Hrvatskoj od Ramiza Durmića kojeg inače poznajete!“.
Čekaj, čekaj!!!! Ništa mi nije jasno…… SMS od prijatelja iz Splita….. Ramo iz Labina….otkud Split zna da se Ramo i ja poznajemo?!!!!
A onda nakon malo čavrljanja sa Splitom misterija je riješena i zaključak svega je da je ovaj svijet stvarno mali.
Pa o čemu to naš Ramo priča možete pročitati ovdje u članku pod nazivom;
Sjete nas se samo na dan invalida.
Što drugo reći nego da je Ramo „živa legenda“ koja fura svoj film i osoba koja živi svoje snove, osoba koja je svoj život stavila u službu potrebitijih i koja se bori istinom i oštrim jezikom. No, zato valjda i je još uvijek volonter u Udruzi u Labinu.
Ramo, sve čestitke, pohvale i zahvala što nas osobe s invaliditetom predstavljaš onako kako treba i što se zajedno sa nama boriš za naše dostojanstvo……
p.s. Ipak je ovaj blog dobra stvar. Iako nema baš komentara….. sad zasigurno znam da se čita ;-)... a moje razmišljanje na ovu temu, čitat ćete u jednom od slijedećih postova, svoju pažnju obratite na Ramizov interviewwave


Post je objavljen 15.02.2008. u 11:01 sati.