Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dejana15

Marketing

VOLIM TE ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

cerekcerekJednom davno, svi ljudski osjećaji i sve ljudske kvalitete našli su se na jednom skrivenom mjestu na Zemlji.
Kada je Dosada zijevnula treći put, Ludost je, uvijek tako luda, predložila: "Hajdemo se igrati skrivača! Tko se najbolje sakrije, pobjednik je među osjećajima." Intriga je podigla desnu obrvu, a Radoznalost je, ne mogavši prešutjeti, zapitala: "Skrivača? Kakva je to igra?" "To je jedna igra", započela je objašnjavati Ludost, "u kojoj ja pokrijem oči i brojim do milijun, dok se svi vi ne sakrijete. Kada završim sa brojanjem, polazim u potragu i koga ne pronađem, taj je pobjednik."
Entuzijazam je zaplesao, slijedilo ga je Oduševljenje. Sreća je toliko skakala da je nagovorila Sumnju i Apatiju koju nikada ništa nije interesiralo. Ali nisu se svi htjeli igrati. Istina je bila protiv skrivanja, a i zašto bi se skrivala? Ionako je uvijek, na kraju, svi pronađu. Ponos je mislio da je to glupa ideja, iako ga je zapravo mučilo sto on nije bio taj, koji se sjetio predložiti igru. Oprez nije htio riskirati.
"Jedan, dva, tri." počela je brojati Ludost. Prva se sakrila Lijenost, koja se kao i uvijek, samo bacila iza prvog kamena na putu. Vjera se popela na nebo, Zavist se sakrila u sjenu Uspjeha koji se mučeći popeo na vrh najvišeg drveta. Velikodušnost se nikako nije mogla odlučiti gdje se sakriti jer joj se svako mjesto činilo savršenim za jednog od njenih prijatelja. Ljepota je uskočila u kristalno čisto jezero, a Sramežljivost je provirivala kroz pukotinu drveta. Krasota je našla svoje mjesto u letu leptira, a Sloboda u dahu vjetra. Sebičnost je pronašla skrovište, ali samo za sebe! Laz se sakrila na dno oceana (laže, na kraju duge), a Požuda i Strast u krater vulkana. Zaborav se zaboravio sakriti, ali to nije važno.
Kada je Ludost izbrojavala 999.999, Ljubav još nije pronašla skrovište jer je bilo sve zauzeto. Ugledavši ružičnjak, uskočila je, prekrivši se prekrasnim pupoljcima.
"Milijun", zavikala je Ludost i započela svoju potragu.
Prvu je pronašla Lijenost, iza najbližeg kamena. Ubrzo je začula Vjeru kako raspravlja o teologiji s Bogom, a Strast i Požuda su iskočile iz kratera od straha. Slučajno se tu našla i Zavist, i naravno Uspjeh, a Sebičnost nije trebalo niti tražiti. Sama je izletjela iz svog savršenog skrovišta koje se pokazalo pčelinjom košnicom. Od tolikog traženja Ludost je ožednila, i tako u kristalnom jezeru pronašla Ljepotu. Sa Sumnjom joj je bilo još lakše jer se ona nije mogla odlučiti za skrovište pa je ostala sjediti na obližnjem kamenu.
Tako je Ludost, malo po malo, pronašla gotovo sve. Talent u zlatnom klasju žita, Tjeskobu u izgorenoj travi, Laž na kraju duge (laže, bila je na dnu oceana), a Zaborav je zaboravio da su se uopće ičega igrali.
Samo Ljubav nije mogla nigdje pronaći. Pretražila je svaki grm i svaki vrh planine i kada je već bila bijesna, ugledala je ružičnjak. Ušla je među ruže, uhvatila suhu granu i od bijesa i iznemoglosti počela udarati po prekrasnim pupoljcima. Odjednom se začuo bolan krik. Ružino je trnje izgreblo Ljubavi oči.
Ludost nije znala sto učiniti. Pronašla je pobjednika, osjećaj nad osjećajima, ali Ljubav je postala slijepa. Plakala je i molila Ljubav da joj oprosti i naposljetku odlučila zauvijek ostati uz Ljubav i pomagati joj.
Tako je Ljubav ispala pobjednik nad osjećajima,ali ostala slijepa, a Ludost je prati gdje god ide.SRETNO VAM VALENTINOVO ! ! !

VOLIM TE NA SVIM JEZICIMA
Afrikaans - Ek het jou lief cerek
Albanian - Te dua cerek
Armenian - Yes kez sirumen cerek
Bulgarian - Obicham te cerek
Chinese (Hakka) - Ngai Oi Ngi cerek
Czech - Miluji te cerek
Danish - Jeg Elsker Dig cerek
Estonian - Ma armastan sind cerek
Ethiopian - Afgreki' cerek
Filipino - Mahal kita cerek
French - Je t'aime, Je t'adore cerek
German - Ich liebe dich cerek
Greek - S'agapo cerek
Hawaiian - Aloha wau ia `oe cerek
Hindi - Hum Tumhe Pyar Karte hae cerek
Hungarian - Szeretlek cerek
Icelandic - Eg elska tigcerek
Indonesian - Saya cinta padamu cerek
Irish - Taim i' ngra leat cerek
Italian - Ti amo cerek
Japanese - Aishiteru cerek
Korean - Sarang Heyo cerek
Latvian - Es tevi miilu cerek
Lithuanian - Tave myliu cerek
Luxembourgish - Ech hun dch gr cerek
Norwegian - Jeg Elsker Deg cerek
Polish - Kocham Ciebie cerek
Portuguese - Eu te amo (ili) Amo-te cerek
Romanian - Te iubesc cerek
Russian - Ya tebya liubliu cerek
Slovak - Lu`bim ta cerek
Slovenian - Ljubim te cerek
Spanish - Te quiero / Te amo cerek
Swedish - Jag älskar dig cerek
Tahitian - Ua Here Vau Ia Oe cerek
Turkish - Seni Seviyorum cerek
Ukrainian - Ya tebe kahayu cerek
ewo ljudeki....SRETNO VAM VALENTINOVO ! ! ! nadam se da vam se sviđa post....
POZDRAV I BIG KISS ŠALJEM: Maji, 5ri, Dijani, Karmenki, Maji, Viki, Baski, Ani, Lani, Jasmini, Ines, Izabeli, Diniju, Leonu, Ivanu, Damacu, Tomi, Dariu, Nikoli, Kikiju, ....i swim dečkima...naughty i naravno....cerek....malom plavom....cerek


Post je objavljen 14.02.2008. u 09:25 sati.