Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girlofdarknes

Marketing

Samo prave ljubavi. . .

Ljubav kao u snu! Oboje su sanjali zajednički život. . . Svakim danom sve više su bili sretni, ali Ivan to nije mogao gledati. Volio je Tinu, a mrzio Simona, jer nije htio da je Simon ima! Tina je to znala ali nije mogla ništa protiv toga. Voljela je Simona a na Ivana je zaboravila.
Htio je njenu pažnju, koju nikako nije dobivao ma koliko se trudio. Približavao se na sve načine, ali bezuspješno!
Večer je bila prelijepa. Poslije večere u poznatom restoranu šetali su ulicama sve do njene kuće. Simon je kleknuo, primi je za ruku, izvadio kutijicu iz kaputa i zaprosio je. Sva začuđena gledala je sa osmijehom i sjajem u očima.
Spustila se ka njemu i čvrsto ga zagrlila, pristala je! Poljubili su se i osmjehnuli. Stavio je prsten na njenu nježnu ruku. Bila je oduševljena, a i bilo je vrijeme da uđe u kuću. Rekao je da je voli, zagrlila ga je i izgovorila te iste riječi. Ušla je polaganim korakom u kuću, zatvorila vrata, napravila još jedan korak i. . . začula zvuk koji će pamtiti. Auto je naglo zakočio, ali već je bilo kasno. Istrčala je iz kuće i ugledala Simona. Ležao je nepomično na kolniku. Krv je tekla a ona je stajala nepomično kao zaleđena. Kleknula je pored njega, primila ga u svoje naručje i čvrsto zagrlila. Bilo je prekasno, više nije bilo pomoći. Na licu mu je bio osmijeh. Podigli su je i odveli od njega. Na rukama joj je ostala krv. . .
Osjetila je snažan i topao zagrljaj. Podigla je glavu i vidjela Ivana. To je bio njegov zagrljaj. U suzama uronila je u polagano u njegov zagrljaj. Bila joj je potrebna utjeha, a on. . .ka oda je znao. . .Pojavio se niotkud! Bio je pokraj nje u svakom trenutku jer je ovaj put bila ranjiva. Ivan je to znao! Nije joj pružao utjehu već je htio zadobiti nju, a to je bio savršen trenutak. . .
U toj svoj brizi nije razmišljala o mogućnostima, znala je na što je spremna ali. . .bila je previše slaba! Podala se bez razmišljanja. Uspio je i osvojio je svojim toplim riječima, i toplim glasom koji joj je upućivao riječi utjehe. Bila je sigurna pored njega, ali samo u svojim mislima. . .bila je zapravo zarobljena. Osjećala je potrebu da mu zahvali, on je napokon imao što je htio. Zavaravao se jer ona je u srcu imala Simona, jer samo prave ljubavi se pamte.

pozzz svima. . . pusa Alexandri i Nataši. . .


Post je objavljen 12.02.2008. u 09:46 sati.