Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

POMOZIMO MALOM FILIPU

RAKITJE

Filip Hajdinjak rođen je 6.02.2006., živi u Rakitju i već s nepunih 6 mjeseci života ustanovilo se da boluje od Lissencephalie i Westovog sindroma. Iako su prve liječničke prognoze bile porazne, njegova obitelj se nije niti trenutka predala već stalno traži nove mogućnosti liječenja. Filip je navršio dvije godine, a još uvijek ne govori, ne puže, ne koristi svoje ručice, niti hoda.

>Prije kratkog vremena njegovim roditeljima preporučena je privatna neurološka ordinacija mr.sci.dr.spec.neurolog Maja Roje-Novak, koja bilježi zavidne rezultate u liječenju ovakvih i sličnih teških oboljenja. Obzirom da nema toga što roditelji ne bi poduzeli za svoje dijete, odlučili su krenuti na terapiju. Ona traje svakoga dana po tri sata, a liječenje se predviđa najmanje dvije godine. Problem je u tome što cijena dnevne terapije iznosi 500 kuna (mjesečno 10.000 kuna).

Stoga smo odlučili na ovaj način zamoliti Vas za financijsku pomoć koja je zaista neophodna da se Filipu osigura nastavak liječenja i pruži prilika za normalan život.
Filipov žiro-račun otvoren je u Privrednoj banci Zagreb i na njega možete uplatiti sredstva uz naznaku da je to uplata u humanitarne svrhe.

Broj žiro-računa: 2340009-3102479681

U ime obitelji koji su i sami vatrogasci članovi DVD Rakitje od srca se zahvaljujemo te se nadamo da će se kroz dogledno vrijeme i sam Filip moći zahvaliti.

Post je objavljen 11.02.2008. u 19:16 sati.