Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/insomniax

Marketing

Sestre Buga, Tuga, i brat Hrvat!

I još jedan vikend je prošao.. I još jedan radni tjedan preda mnom, u kojem se svakodnevno borim s nagonom da nekakvom shotgun pometem nekoliko prolaznika, dok ispijam kavicu na svom balkonu.. (nastaju li tako serijski ubojice? hm, pa i oni su od nečega morali krenuti, hm) Bože, kako mrzim ovo mjesto... Kako ga prezirem, i kako jedva čekam da odem odavde.. I kako mi se daleki čine oni kilometri tračnica, koji me razdvajaju od.. Ah, ma nije važno..

Za vikend se kulturno uzdizah u Zg-u.. Za razliku od suputnika u busu, svoj kratki boravak sam maksimalno posvetila umjetnosti (ok, kupila sam i ja nešto.. Oh, Bože, pretvaram se u jednu od onih, koje, kad odu u Zg, jednostavno ''moraju'' nešto kupiti. Odvratno. Čisti kapitalizam. Fuj ja.) Bijah na Chagallovoj izložbi.. ma.. Uživala sam! Poslije toga na ''Snu Ivanjske noći'' - divno! Predstava - jedna od boljih..
U šestom mjesecu ću na Cavea.. iščekujem taj događaj jednako kao i proljeće, i kraj ovom sumornom vremenu..

Odlučih obećati samoj sebi da ću s dolaskom proljeća razmišljati pozitivnije. Razmišljam o nabavci mačke. Dečko smatra da je to način, na koji žene (u mojim godinama) nadomještaju brigu za djetetom, tj. svoju podsvjesnu želju da imaju dijete. Besmislica.


Divan mi je bio ovaj vikend. Kratak, ali uistinu divan. Prespavati ću tjedan. Doći će vikend. Sve će opet biti u redu.

Prilažem Chagallovu sliku, samo jednu od stotinu koje su me impresionirale..

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 11.02.2008. u 15:37 sati.