Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dovoljnozazauvijek

Marketing

Kratki pregled UPDATE

Prema informacijama sa Twilight lexicona ....


1. snimanje počinje ovaj tjedan na više lokacija od Arizone pa do sjeverozapada Pacifika (Kalama, Washington, USA; Longview, Washington, USA; Portland, Oregon, USA ; Vancouver, Washington, USA)

2. Poznati su ovi glumci:
Bella: Kristen Stewart
Edward: Robert Pattinson
Eric: Justin Chon
Jessica: Anna Kendrick
James: Cam Gigandet



Photobucket
(slika je uzeta sa Twilight lexicona)


U P D A T E

Najnovija informacija sa twilightlexicona jest da će Mikea Newtona glumiti Michael Welch !!!



Photobucket


Photobucket



Možda ga se sjećate iz serije Dodir s neba (Joan of Arcadia) koja se prije dvije godine prikazivala na RTL-u u kojoj je glumio Lukea Girardia, brata Joan, djevojke kojoj se ukazivao Bog i davao joj naredbe što da radi. Serija je bila vrlo zanimljiva (bar meni, pratila sam ju i na Njemačkoj televiziji). Tu je glumio šmokljana (=štrebera).



Ne znam jesam li igdje spomenula, ali prema informacijama film bi trebao izaći 12.12.2008., no ništa od toga nije sigurno jer studiji prema PR razlozima (=javni) imaju pravo promijeniti datum na tjedan ili dva.

Najčešće su (bar ja mislim) takvi razlozi ako recimo u kinima već igra više blockbustera odjednom, pa da si ne bi bili prevelika konkurencija. Znam da većina izbjegava sa prikazivanjem, ako recimo igraju veliki filmovi poput Harry Pottera ili slično.


Mislim da će kemija između Kristen i Roberta biti snažna... i stvarno se radujem filmu.. naughty
nadam se da će ga pogledati što više ljudi - osobito oni koji nisu pročitali knjigu - pa da će ih to motivirati na čitanje knjiga.



Pozz svima !

D


Post je objavljen 11.02.2008. u 14:16 sati.