Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojpassigmund

Marketing

Cimalica...

I dođemo se malo družiti sa psećom ekipom...
Nekoliko poznatih pasa...onako...srednje raspoloženi za igru i druženje...malo se trčkara, njuška, kopa rupe, naganja se loptica socijalka koja je tu na livadi od uvijek i za uvijek...
Nakon nekog vremena prilazi nam vodič i njegova pesonjica...mješanka većeg rasta...prilično ljubomorna i tu ljubomoru izražava tako da psa na kojeg je ljubomorna krene naganjati i pri tome laje i škljoca kao da će ugristi, ali pazi da stvarno nekoga ne ugrize...više kao glumi agresivnost.
Moj ludi pas kojem je u pasjoj ekipi jedinom bilo do jurnjave skuži foru i krene u akciju...dođe se umiljavati vodiču novopridošle pesonjice, a ova ju ljubomorno krene naganjati, lajati na nju i škljocati zubima ...i tako moj pas dobije psa za igranje lovice...naravno da se ovo ponavljalo neko vrijeme jer je moja fakinka odlučila da joj je baš fora cimati ljubomornu pesonjicu...trajalo bi u nedogled, ali sam odlučio pokazati pesonjici da u svakoj cimalici moraju postojati granice dobrog ukusa i rekoh joj...ajde fakinka jedna dosta tih cimanja, ajd se tamo igrat s drugim pesima.
Skužila je i ona da je pretjerala pa je došla do mene s takvom iskrom zadovoljstva u očima i s toliko razmahanim repom da je to bilo ludo za gledati. Kad je podijelila sa mnom svoje zadovoljstvo zbog dobro podvaljene cimalice, otišla se igrati s drugim psima.
Koja luđosica...


Post je objavljen 07.02.2008. u 07:43 sati.