Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/simsomanija

Marketing

Societies i još nešto malo novosti!

Dakle; dobio sam SimCity Societies; evo vam cover; Image and video hosting by TinyPic. Očekivao sam da će to biti puno zabavnija igra od SimCity 4; ali sam se razočarao. Igra je PREDOSADNA!cry jer uopće ne možeš skoro ništa. Možeš samo uzet ono što je već napravljeno; ne možeš si radit polje; ne možeš NIŠTA! Dosada; živa dosada. Mislim da su ga stvarno upropastili;crycrycrycrycry ali eto i vedrih vijesti: naime izašao je The Sims 2 Free Time; no još uvijek nije došao u Hrvatsku; možda dođe za nekih desetak dana! Evo vam screenshotovi od Kitchen & Bath stuffa


The Sims 2 Kitchen & Bath interior bath stuff bi mogao izaći negdje u travnju; točan datum se još uvijek ne zna; ali i ovo nam je dovoljno. Vraćam se natrag do SimCity - a ; čujte igrica se ne čini onakvom kakvu su je opisali, još jedna zamjerka od mene je ta da ja imam vrlo brz kompjuter; a ona meni i blokira i kad je ugasim onda se ugasi i cijeli kompjuter jer piše da je došlo do preopterećenja Radne Memorije!!! (RAM - a); a pazite ovo imam ga 2 GB!
Ni to još nije dovoljno!!! a kolko im treba 50 !!!! Ajd javite mi ako probate! PS; glasajte mi na ankete! Ajd evo kad sam dobio tolike komme, onda vam evo još i kviz!
Get Your Own Quiz!, More Quizzes
Post je objavljen 06.02.2008. u 16:34 sati.