Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

Skinimo sa sebe okove i ljušture i budimo samo ljudi.............

Slušajući dvoje na kavi u King krosu ne prisluškujući već slušajući, pomislio sam da bih i ja mogao razmisliti o sebi, a, ponekad bi bilo dobro da to svi ućinimo.


Ponekad pomislim da sam malo neobuzdan, u postupcima i ponašanju, pomislim da" to ili to" nisam trebao ućiniti, upravo zbog bojazni da se neki popstupci mogu protumaćiti, na naćin kako to možda nije "primjereno" opet po drugoj strani ako ne izraziš svoj stav svoja razmišljanja, ako uporno držiš nešto u sebi a, vuće te da to iskažeš, bez nekih podmuklih namjera, mislim da to nije dobro iako mogu posljedice biti ponekad meni ne shvatljive ali ipak neugodne. .

Kako nekome kazati da je crno ako je bijelo, kako nekome kazati da je zgodan, lijep ako to nije to je još shvatljivo ponekad ,da ne povrjediš dragu osobu.
Kako reći prijatelju da ti nije drag ako to je, vjerojatno nije problem ako se radi o muškom prijatelju,
mislim da problem može nastati ako se radi o muško-ženskom prijateljstvu.Problem se može javiti
ako muškarac kaže ženi da je lijepa, da je zgodna, a pogotovo ako se to kaže bez glasnogovornika ili u obratnom slučaju glasnogovornice
ili nedaj bože bez prisustva braćnog druga, to je veliki grijeh, tu mogu pasti prijateljstva, tu treba biti oprezan,
Mi ipak živimo u sredini gdje se mora paziti da se ponašašamo "primjereno"
Ponekad ni znak zahvalnosti ne ispadne "primjeren" Narvno da to" primjereno" želimo svak sebi prilagoditi, kao nama odgovara u datom trenutku, ali ipak mislim da se treba izraziti , da ne treba sam sebe cenzurirati, zbog bojazni da neće to biti nekom razumljivo, mislim da je to poštenije i da u takvom izražavanju nema zlih ni podlih namjera, zato nakon svega poučnog što se može doživjeti pijući kavicu mislim da se treba ponašati "PRIMJERENO"
Tako su barem zakljućili moji sugovornici za drugim stolom u King krosu.





Post je objavljen 06.02.2008. u 11:15 sati.