Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Glasnik Srca Isusova i Marijina u Ekvadoru!

Ovih dana se dogodilo nesto jako lijepo, na cemu od srca zelim zahvaliti Urednistvu Glasnika Srca Isusova i Marijina, i svojoj dragoj molitvenoj grupi srijedom u Palmi, s Daliborom na celu, koji i na taj nacin odrzavaju uspomenu i zar molitve za naseg dragog p. Luku koji je ovu grupu i pokrenuo, i snazno duhovno povezao, a mi smo zahvaljujuci najprije p. Anti, pa p. Daliboru, i p. Belaku uspjeli odrzati citavo ovo vrijeme!
I eto bas oni su mi ovamo poslali brojeve Glasnika Srca Isusova i Marijina za zadnja 3 mjeseca, i omogucit ce nam i redovito dobivanje svih buducih brojeva! Tako da se Glasnik sada na veliko cita i u Ekvadoru! Posebno medju djevojkama iz naseg Internata : )))

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Zahvaljujem i svim dragim prijateljima koji su mi ovamo postom poslali bozicne cestitke, koje su mi nedavno stigle i posebno me razveselile, donijevsi mi novi Bozic! Draga Ivana, Mirjana, Anica, s. Ines, i draga rodbino ... od srca vam hvala!!!

Druga dobra novost je da je nedavno dovrseno i nase visenamjensko sportsko igraliste, koje je neki dan i sluzbeno "inaugurirano"! To je bio jedan od uvjeta ovdasnjeg Ministarstva obrazovanja za sluzbeno priznanje nase skole, pa smo evo sve blize i tome, uz veliko veselje koje novo igraliste znaci svoj nasoj djecici!

Image Hosted by ImageShack.us

A uz molitvenu grupu mladih, koju vodim sa s. Gilmom nedjeljom popodne u crkvici Sv. Mihaela, od ove subote imam i vlastitu grupu Prvopricesika - njih 10-ak u crkvici Sv. Anite, najbolji mi je mali Jonatan, a najzlocestiji mali Josè, ali svi su tako dragi i simpaticni, a do njih se probijam kroz razne zivopisne i idilicne andske scene:

Image Hosted by ImageShack.us
Pogodite koja je ovo zivotinja! (pomoc - nije koza!)

Image Hosted by ImageShack.us
A evo me konacno i u crkvici, s radnim katekizmom, cekajuci okupljanje svoje grupice

Ova dva dana inace nismo imali skolu, jer se ovdje slave karnevalski dani, pa i kad se budem vracala doma, moram paziti da me netko iznenada ne polije vodom, sto je ovdasnji karnevalski obicaj, pa me i jucer s. Sandra s nasim curama - dobro zalila : )

A trebala sam ovih dana sa sestrama Barukcic, ici i u Ambato, gdje je svake godine veliki karnevalski defile, i Festa cvijeca i voca, te svecana sv. misa, na kojoj je ove godine sudjelovao i sam predsjednik Correa:

Predsjednik Correa u Ambatu

ali nismo se uspjeli cuti telefonom, pa sam ipak morala propustiti taj dozivljaj!

Post je objavljen 05.02.2008. u 18:17 sati.