Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/westcoast123

Marketing

Intervju BRAVA s Chris Brownom!!!

BRAVO:Tijekom snimanja priznao si nam da si ranije imao problema s plesom.To zvuči nevjerojatno,budući da si danas jedan od ponajboljih plesača u glazbenome biznisu!
CHRIS BROWN:Da,ali put do toga je bio veoma dug.Bila su mi potrebna 2 tjedna da bih pripremio koreografiju za hit "Run It".Tek kasnije sam svladao sve korake i pokrete,dok mi se danas ta koreografija čini kao najjednostavnija stvar na svijetu.
BRAVO:Kako je to moguće?I prije si se bavio plesom.
CHRIS BROWN:Prije je bio problem što ranije nisam nikada plesao na unaprijed zadanu temu,jer sam se prije toga bavio freestyle plesom.Danas mi je potrebno maksimalno 1 dan da bih naučio koreografiju za pjesmu.
BRAVO:Od izlaska tvohg posljednjeg albuma,mnogo toga se promijenilo...
CHRIS BROWN:Tako je!U svibnju sam napunio 18 godina i sada sam samostalniji.Kupio sam kuću u Richmondu/Virgina,gdje stanujem s jednim prijateljem.Vila ima oko 650 m kvadratnih i koštala me je 500.000 dolara.A kupio sam kuću i majci Joyce,koja sada stanuje nedaleko od mene.
BRAVO:u svojoj novoj pjesmi "Kiss Kiss" pjevaš o "Lamborghiniju"...
CHRIS BROWN:I njega sam kupio-"Gallardo" u boji "Electric Blue" s crvenim sjedištima.U pjesmi spominjem i posebnu opremu automobila,jer sam ugradio sjedišta kao paukova mreža.Kada se motor uključi,mreža počinje svjetliti,što je baš cool.Lambo me ukupno koštao oko 300.000 dolara,a za svakodnevnu vožnju koristim crni "Range Rover" koji sa svom dodatnom opremom stoji oko 100.000 dolara.
BRAVO:Da se vratimo na tvoj novi album "Exlusive".S kime si na ovom albumu surađivao?
CHRIS BROWN:Od početka su tu bili Will.I.Am,T-Pain,Pharrell,Scott Storch i Swizz Beatz.Planirali smo snimiti pjesmu s Timbalandom,ali taj je čovjek trenutno toliko zauzet,da je to gotovo nemoguće.No,nismo odustali,još radimo na tome.
BRAVO:Kako je došlo do suradne na remixu pjesme "Umbrella" s Rihhanom?
CHRIS BROWN:Tu pjesmu sam hvalio od prvog trenutka kad sam je čuo i želio sam snimiti vlastitu verziju za mix pultom.Onda sam se sjetio te "Cinderella" teme i snimio je.Tek tada sam je pustio Rihanni i ona se oduševila.

Post je objavljen 04.02.2008. u 18:35 sati.